Adven on Eestis, Soomes, Rootsis ja Lätis tegutsev energiaettevõte, mis pakub kliendi vajadustele vastavaid energialahendusi tööstus- ja teenindussektoris, varustab soojusega äri- ja erakliente ning tegeleb maagaasi jaotamisega. Adven Grupis on töötajaid 400 ja ettevõtete käive 2018. aastal oli üle 200 miljoni euro. Adven Eesti AS-is töötab 85 inimest, ettevõtte käive 2018. aastal oli 22 miljonit eurot ja investeeringute kogumaht 11,5 miljonit eurot. Adven opereerib ja hooldab Eestis üle 100 energiakeskuse. Adveni visiooniks on olla eelistatuim energiapartner. 

Lisainfo http://www.adven.ee




Adven Eesti professionaalse ja ühtse meeskonnaga on oodatud liituma

Finantsjuht


Sinu töö sihiks on ettevõtte väärtuse kasvatamine läbi finantstegevuse juhtimise. Sa kuulud Adven Eesti juhtimismeeskonda, osaled strateegia kujundamises ning omad juhatuse liikmena olulist rolli äri juhtimisel ja arendamisel. Sa vastutad eelarvestamise protsessi, hinnakujunduse ja kontserni aruandluse eest, juhid rahavooge, finantstarkvara arendusprojekte, teostad investeeringute tasuvusanalüüse ning osaled M&A tehingutes. Finantsjuhina vastutad Sa ka ettevõtte IT strateegia rakendamise eest. Sinu otseses meeskonnas töötab 5 professionaali.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on erialane kõrgharidus ning finantsjuhtimise kogemust vähemalt 2 aastat. Kasuks tuleb rahvusvahelises ettevõttes töötamise kogemus. Vajalik on väga hea inglise keele oskus. Sinult oodatakse suurepärast analüütilist, ärilist ja strateegilist mõtlemist, süsteemsust, koostöö hoiakuid ning liidriomadusi. Finantsjuhi roll nõuab head suhtlemis- ja argumenteerimisoskust ning initsiatiivi.

Adven pakub väljakutsete rohket tööd, head meeskonda, võimalust end realiseerida ja tulemusi saavutada tugevalt kasvule ja arengule suunatud rahvusvahelises ettevõttes, mis tegutseb dünaamilises ärikeskkonnas. Advenit iseloomustab veel aktiivne investeerimiskäekiri, inimestele ja koostööle orienteeritud organisatsioonikultuur ning vastutustundlikkus.

Soovid lisainfot?

Kristiina Kuuskmäe
Konsultant - tööandja bränding
kristiina.kuuskmae@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee