Itella Estonia on Posti Gruppi kuuluv rahvusvaheline logistikaettevõte, mis tegutseb Soomes, Rootsis, Venemaal, Lätis, Leedus ja Eestis. Ettevõte pakub logistikateenuseid, mille hulka kuuluvad rahvusvahelise kaubaveo-, laologistika-, kuller- ja iseteeninduslike pakiautomaatide teenused ning logistikaalane nõustamine. Posti Grupp omandas aastal 2010 SmartPOST´i pakiautomaatide võrgustiku ja selle opereerimisteenuse Eestis. 2016. aastal ühendati Itella Logistics ja Itella SmartPOST ning uueks ärinimeks sai Itella Estonia. Lisainfo http://www.itella.ee


Itella Estonia kutsub oma meeskonnaga liituma

PERSONALIJUHTI


Sinu töö on olla sisukaks partneriks Itella Eesti juhtkonnale, viia ellu Posti Grupi personalistrateegiat ning poliitikaid, sealhulgas personalitöö administratiivset korraldust ja töösuhteid ning toetada ettevõttes muudatuste ja efektiivse personalivaldkonna arenduse juhtimist.

Sinu roll nõuab grupi personali poliitikate ja protsesside pidevat arendamist, kohandamist ning juurutamist kohalikus organisatsioonis, et tagada äriprotsesside toimimine, töötajate rahuolu ning põhiprotsessi efektiivsuse kasv. Sa panustad aktiivselt tööandja kuvandi loomisesse ja seisad hea selle eest, et õigete inimeste õigetesse rollidesse värbamine toimiks ning talendid oleksid ettevõttes hoitud ning väärtustatud. Ootame, et tagad ettevõtte talendijuhtimise praktikate ja süsteemide ellu kutsumise, juurutamise ja jätkuvuse. Sinu meeskonnas on personalispetsialist ja tööohutuse spetsialist. Sinu otseseks juhiks on Posti Grupi personalijuht ning maapõhiselt allud Itella Estonia tegevjuhile.

Ootame Sind kandideerima, kui Sa oled personalivaldkonna üldjuht ehk tead ja tunned personalitöö erinevaid valdkondi ning nüansse. Sul on kõrgharidus ja arvestatav personalitöö kogemus, eelistatult rahvusvahelisest ettevõttest. Oled süsteemne ning algatus- ja elluviimisvõimeline. Sa hoolid ettevõtte ja selles töötavate inimeste käekäigust. Oled suurepärane kandidaat, kui Sulle on ärilise mõtlemise kõrval omane suurepärane suhtlemis- ja koostööoskus, positiivne hoiak, siiras huvi inimeste vastu. Tööks on vajalik eesti ja inglise keele oskus, vene keele oskus suhtlustasandil tuleb kasuks.                                                                                                                                                                                                  

Itellas on Sul hea võimalus oma rolli ja organisatsioonikultuuri kaudu luua väärtust ning aidata kaasa eluterve ja ambitsioonika ettevõtte arendamisele. Seoses ülemaailmse e-kaubanduse revolutsiooniga ning logistiliste täislahenduste vajaduste kasvuga investeerib Itella Estonia järjepidevalt nii oma talentidesse kui äriarenduste laiendamisse ja tehnoloogilistesse lahendustesse, säilitades liidri rolli teenuse kvaliteedi osas. Personalivaldkonna eestvedajana oled üheks võtmeisikuks ettevõtte strateegia elluviimisel, ühtse kultuuri ning tuleviku kujundamisel kiiresti arenevas ja muutuvas äri. Sinu töö tulemuseks on pühendunud talendid ning ettevõtte kui terviku väärtuse kasv.



Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee