„Oleme usaldusväärne partner Meie õhu puhtaks filtreerimisel”

Balti-Filtrid OÜ on sajandi alguses loodud kodumaisel kapitalil põhinev õhufiltrite tootmise ja turustamise ettevõte. Ettevõte on omas valdkonnas Eesti turuliider ja eksportöör. Ettevõttes töötab üle 35 inimese ja prognoositav aastakäive on 2,5 MEUR. Lisainfo https://baltifiltrid.ee/

Uue ambitsioonika arengustrateegia elluviimiseks ootab ettevõte oma meeskonda

Tegevjuhti – tehase juhti

Tegevjuhina on Sinu peamiseks eesmärgiks kasvatada 3-5 aastaga käivet kahekordseks, seda eelkõige läbi ekspordi ning välisturgudele laienemise. Ettevõtte omanike eesmärkidest lähtuvalt vajatakse hea tootmisettevõtte arendamise ja efektiivsuse kasvatamise kogemusega liidrit, kes meeskonnatööd hinnates ning toote kvaliteeti kalliks pidades viiks organisatsiooni arengueesmärkide saavutamiseni.

Tegevjuhina on Sinu fookuses tootmisüksuse arendamine ja ettevõtte kui kogu terviku ühise eesmägi suunas juhtimine. Edu aluseks on meeskonnatöö, sh müügi ja tootmise vahelise koostöö tekitamine. Oluliseks väärtuseks tulemuse saavutamisel on lihtsus ja selgus protsesside koordineerimisel, efektiivsuse tõstmisel ning paindlikkus nii tootmismahtude kui erinevate toodete tootmise osas.

Ootame Sind kandideerima kui Sul on kõrgharidus ning eelnev tootmise/tootmisüksuste juhtimise kogemus. Sul on äriline mõtlemine, tegutsev hoiak, tulemustele suunatud viis juhtida ning oma meeskonda motiveerida ja innustada. Sind iseloomustab meeskonnatöö põhimõtete kasutamine ning hea organiseerimisvõime. Tööks on lisaks eesti keelele vajalik hea inglise keele oskus. Kasuks tuleb kui oled töötanud rahvusvahelise taustaga tootmisettevõttes, oled finantskirjaoskusega ning omad B2B ettevõtte kogemust.

Balti-Filtrid OÜ väärtuspakkumine Sinule on

Väärikas väljakutse ja professionaalne eneseteostus läbi ettevõtte juhtimise ambitsioonikate arengueesmärkide saavutamiseni. Ettevõttes on toimekas, sõbralik ja töökas meeskond, kes tunneb tooteid ja klienti ning hindab kvaliteeti, peab kalliks ettevõtte mainet. Hea töö eest maksab ettevõte väärilist tasu ning tulemuste saavutamise eest samuti tulemustasu.

Soovid lisainfot?

Veronika Ratnikova
Konsultant
veronika.ratnikova@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee