Baltic Agro on Baltimaade tuntuim väetiste, taimekaitsevahendite, seemnete, teravilja, söötade ja teiste põllumajandustarvikute müüja ning põllumajandusteenuste pakkuja. Baltic Agro kuulub koos Scanola Balticu’ga Danish Agro kontserni. 

Vaata lähemalt www.balticagro.ee



Tule kujunda koduaedade tulevikku!

Baltic Agro ambitsioonikasse meeskonda on oodatud töökas, usaldusväärne ja pühendunud

KODUAIAKAUPADE OSTUJUHT


Sinu töö sisuks on koduaiakaupade sisseostu planeerimine ja teostamine ning sortimendi kujundamine. Sa lood ja arendad suhteid tarnijatega, pead läbirääkimisi, jälgid laoseisu ning teed koostööd klientidega. Ostujuhina vastutad Sa kaupade pakendamise organiseerimise eest. Sa jälgid aiakaupade turgu ning hoiad ennast kursis oma valdkonna trendidega. Sinu lähimas tiimis töötavad tootejuht, müügiesindajad ja müügisekretärid, Sind toetavad Baltic Agro aiandusvaldkonna eksperdid.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus, äriline mõtlemine, planeerimis- ja organiseerimisoskus. Vajalik on inglise keele ja Exceli oskus ning laotarkvaraga töötamise kogemus. Kasuks tuleb aiandusalane haridus ja töökogemus kaubandusest. Sind iseloomustab hea suhtlemisoskus, vastutustunne, süsteemne lähenemine ja täpsus. Ostujuhi töö nõuab Sinult kiiret reageerimist ja riskijulgust. Baltic Agro meeskonda sobib hakkaja, sõnapidaja, ettevõtlik ja koostöövalmis inimene.

Baltic Agro pakub Sulle huvitavat tööd edukas rahvusvahelises ettevõttes. Sulle kindlustatakse koolitusvõimalused, hea töökeskkond ja korralik töötasu. Sind ootab sõbralik ja tõhus asjatundjatest tiim.

Vaata lisaks: koduaed.balticagro.ee ja jälgi Baltic Agro koduaed tegemisi Facebookis                                                                                      

Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee