Kuidas kiiresti aru saada, mida sinult juhina oodatakse?

Alustava juhi stardipakett

Sihtrühm

Alles alustavad, juba alustanud või ka juba mõnda aega töötanud juhid (ka tiimi- ja projektijuhid), kes soovivad saada alustamiseks tõhusaid tööriistu või lihvida oma oskusi.

Üldtutvustus

Koolituse näol on tegu äärmiselt praktilise kahepäevase treeninguga. Sihtrühm on spetsialistist juhiks liikujad, kes soovivad võimalikult sujuvalt aga samas kiirelt oma uude rolli sisse elada ning tulemusi saavutada.

Miks?

Esimesel aastal on alustavad juhid silmitsi iseenda rolli mõistmisega, kõrgete ootustega nii alluvatelt kui juhilt, üle inimvõimete piiri ulatuva töölauaga, vanade kohustuste delegeerimisega jpm. Praktikas tõestatud süsteemsete töövahenditega on võimalik ise jalgratast leiutamata oma esimene aasta muuta edukaks.

Koolitusel saab osaleja (esimese) juhi aasta edukaks läbimiseks vajalikud tööriistad. Koolitajad seovad teoreetilist infot oma praktilise kogemusega nii juhtimise kui personalijuhtimise vallast. Ühtlasi jagavad oma õpikohti erinevad kogemustega juhid.

Kuidas on koolitus üles ehitatud?

Programm koosneb ühest kahepäevasest koolitusest.

I päev

  • Tulemuste saavutamine
  • Eesmärgistamine
  • Planeerimine
  • Organiseerimine
  • Otsustamine
  • Tulemuste juhtimine

 

II päev

  • Suhtlemine
  • Tõhusad koosolekud
  • Kaasamine
  • Delegeerimine
  • Vestlused töötajatega
  • Töötajate motiveerimine

Toimumisaeg

12.-13. veebruar 2020 kell 10.00 – 16.30 (7+7 ak/h).

Hind

• 690 eur + km (sisaldab 2 koolituspäeva, koolitusmaterjale, kohvipausi ja lõunat). Lisaks koolitusele sisaldub hinnas ka iga osaleja juhiprofiili analüüs.

Koolituse lõpus väljastatakse osalejale tunnistus.

Koolitajad

Juta Palmeri


Juta juhtis 12 aastat personaliteemasid ühes Swedbanki Baltikumi ja Rootsi IT üksuses. Nüüdseks on ta juba 10 aastat juhtinud ühte üle-eestilist vabatahtlikke koondavat mittetulundusühingut. Juta tegevused on olnud keskendunud inimeste ning meeskondade arendamisele. Ta on omandanud coachi sertifikaadi International Supervision and Coaching Institute´is. Praegu on ta ka koolitaja ning annab edasi oma teadmisi ja kogemusi meeskonnajuhtimise vallast. Juta on olnud coach paljudele erinevatele juhtidele nii äri- kui ka avaliku sektori organisatsioonidest. Lisaks koolitustele töötab ta nii juhtide kui ka meeskondadega tehes nii tiimi- kui ka grupicoachingut ja ka meeskondade analüüsi.

Ivar Raav


Fontese koostööpartner Ivar Raav on peamiselt inspireeritud alustava juhi toetamisest ning sisemisele kasvamisele kaasa aitamisest. Tema fookus on tänu pikaajalisele juhtimiskogemusele süsteemsel praktiliste juhtimisoskuste õppimisel. Teine südameteema on tema jaoks mitmekesisuse loomine ning arendamine organisatsioonides. Ivar usub, et mitmekesisemad meeskonnad teevad paremaid tulemusi ning on pikas perspektiivis kõrgema töötajakogemusega.

Ivar omab ligi 15-aastast kogemust inimeste arendajana ja koolitajana ja ligi 10 aastat juhtimiskogemust spetsialistide ning peamiselt juhtide juhina Swedbankis ja Omnivas. Ivaril on organisatsioonikäitumise magistrikraadi praktika toetamiseks süsteemsusega.

Soovid lisainfot?

Teele Dintšenko
Koolitusjuht
teele.dintsenko@fontes.ee
Juta Palmeri
Juhtivkonsultant
juta.palmeri@fontes.ee