Haridust, iga inimese ja riigi arengu peamist ressurssi ei saa anda ega võtta, osta, müüa ega vahetada. Harituks saab üksnes kujuneda. Rocca al Mare Kool on loonud keskkonna, kus on võimalik kujuneda haritud inimeseks. Era-üldhariduskool Rocca al Mare Kool tegutseb Tallinnas aastast 2000. Tänaseks on Rocca al Mare gümnaasiumi lõpetanud üle 1000 noore, koolis käib 870 last ning 80 õpetajat. Kooli missioon on toetada maailma paremaks muutvaid unistusi ja nende teostamist.


Kutsume kooli missiooni ellu viima haridust ja inimesi armastavat

KOOLIJUHTI


Koolijuhi töö peamiseks sihiks on laste ja õpetajate loominguliseks tööks parimate tingimuste loomine koostöös lapsevanematega.

Sinult eeldame varasemat tulemuslikku juhtimiskogemust. Ka koolijuhtimise kogemus tuleb kasuks. Sind iseloomustab kõrge huvi haridusvaldkonna vastu, lai silmaring ja huvi kujundada Eesti haridusmaastikku. Sinu soov on läbi viia haridusuuendusi ning Sul on juba õnnestunud juhtida kaasavalt ja kaalutletult.

Sinu tugevusteks juhina on kuulamine, toetamine ja koostöö. Sead esikohale inimesed, näidates nende vastu üles austust ja lugupidamist. Oled kogu kooliperet liitev ja innustav liider, kes võtab vastutust ja teeb selgeid otsuseid. Oled edukas ja pingevaba suhtleja, kes reageerib hästi muutustele ning talub pinget. Eluhoiakult oled hooliv, aus ja avatud.

Rocca al Mare Kool pakub Sulle võimalust kujundada ühe eduka kooli elu alates 2020.-21. õppeaasta algusest.

Tule osalema iga 5 aasta järel toimuval konkursil!

Vaata lisaks: ramkool.edu.ee



Soovid lisainfot?

Kristiina Kuuskmäe
Konsultant - tööandja bränding
kristiina.kuuskmae@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee