SFS on keskendunud kvaliteetsete kinnitustarvikute müügile ja tootmisele betoon-, metall-, puit- ja fassaadi lahendustele ning lame- ja viilkatustele. SFS mehaanilisi kinnitussüsteeme kasutatakse ehituses iga päev kõikjal maailmas. Tehes tihedat koostööd süsteemide arendajate ja tootjatega, keskendub SFS terviklahendusele, kus lisaks müügile ja järelteenindusele pakutakse professionaalset tehnilist nõustamist ja tuge arhitektidele, inseneridele ja tootmisega tegelevatele ettevõtetele. SFS Eesti filiaal tegutseb Baltimaades aastast 2000 Soome filiaalina, mis kuulub gruppi SFS Holding AG, kes pakub tööd kokku enam kui 10000 töötajale. Ehitustooted valmivad Rootsis, Saksamaal, Inglismaal, Prantsusmaal, Itaalias, Türgis ja Ameerikas. Vaata rohkem infot SFS kodulehelt.



SFS Eesti 5 liikmelisse meeskonda on oodatud liituma tegus ja sõbralik

Büroojuht / E-lahenduste koordinaator

Sinu põhifookuses on:

  • Telefonisuhtluse haldamine ja emaili päringute suunamine
  • Ettevõtte E-lahenduste koordineerimine ja tugiisikuks olemine
  • Dokumendihalduse korraldamine
  • Kodulehekülje haldamine ja ajakohasuse hoidmine
  • Igakülgne koordineerimine seoses reklaamidega ning seminaridel ja kliendiüritustel osalemisega

 

Oled sobiv kandidaat kui Sa oled koostööaldis, hakkaja ning hea suhtlemisoskusega. Tööks on vajalik SAP tarkvara kasutamise oskus ning väga hea eesti ja inglise oskus. Sind iseloomustab teenindusvalmidus, kohusetundlikkus ning soov areneda ning õppida. Edukal kandidaadil on hea presentatsiooni tegemise oskus ning väga hea arvutikasutamise oskus.

SFS pakub Sulle erialase väljaõppe ning vaheldusrikast tööd väikeses ja ühtehoidvas meeskonnas. Sulle pakutakse enesearenguvõimalusi, konkurentsivõimelist töötasu, sporditoetust ning toredaid meeskonnaüritusi. Sinu töökoht asub Tallinnas.


Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Veronika Ratnikova
Konsultant
veronika.ratnikova@fontes.ee