Volvo Grupp on maailma juhtiv raskeveokite, busside, ehitusmasinate ning laeva- ja tööstusmootorite tootja. Volvo Estonia OÜ on kaubamärkide Volvo Trucks ja Renault Trucks ametlik esindaja Eestis, pakkudes lisaks ka hooldus- ja remonditeenuseid Volvo bussidele. Meie esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis. Vaata rohkem https://www.volvotrucks.ee/


Ootame oma kiiresti kasvava Tallinna esindusega liituma 

TÖÖKOJA JUHATAJAT

 

Sinu töö sihiks on tagada Volvo Eesti lipulaeva – Tallinna töökoja areng, efektiivsus ja kasumlikkus ning kliendikogemuse juhtimine tipptasemele. Sa koostad töökoja äriplaani ja eelarve, vastutad selle uuendamise ning aruandluse eest. Sa osaled Tallinna töökoja uues laiendusprojektis. Sinu eestvedada ja arendada on 30-liikmeline proffide meeskond.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus, autoalased tehnilised teadmised, vähemalt 3-aastane autoteeninduse valdkonna ja meeskonna juhtimise kogemus. Sul on hea eesti ja inglise keele oskus. Oma töös oled sa initsiatiivikas, nõudlik, järjekindel ning meeskonnatööle orienteeritud. Töökoja juhataja rollis on oluline hea suhtlemisoskus, äriline mõtlemine ja arengule orienteeritus.

Volvos saad osa rahvusvahelisest ja inspireerivast organisatsioonikultuurist. Sinu professionaalset arengut toetatakse, ettevõttes väärtustatakse meeskonnatööd, hoolitakse Sinu tervisest ja toetatakse sportlikke eluviise, Sinu lähedased on ettevõttele olulised. Tallinna töökoja juhataja tasupaketti kuulub põhipalk ja kvartaalsed boonustasud.



Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee