Roche Group, mille peakontor asub Šveitsis, on maailma juhtivaid bioloogiliste ravimite väljatöötajaid ja turustajaid. Ettevõttes töötab kokku üle 93 000 inimese enam kui 100 riigis. Roche Eesti OÜ alustas tegevust 2005. aastal ning ettevõtte põhitegevusalaks on ravimite registreerimine ja turundamine, kliiniliste uuringute läbiviimine ning hulgimüük, et aidata kaasa inimeste tervise ja elukvaliteedi parandamisele. Tutvu ettevõttega www.roche.ee


Roche Eesti meeskonnaga on oodatud liituma

Vanem-tootejuht (Senior Product Manager)


Sinu peamine väljakutse saab olema vähiravimite strateegiline juhtimine.

Peamised tööülesanded

  • Tooteportfelli strateegiline juhtimine.
  • Turuanalüüs ja planeerimine, eesmärkide seadmine, tegevusplaani koostamine ja elluviimine.
  • Projektijuhtimine – cross-functional tiimide kokkupanek eesmärkide saavutamiseks
  • Turundus- ja müügitegevused – kliendisuhete hoidmine ja arendamine. Ürituste ja konverentside korraldamine koostöös meditsiinijuhiga. Digiturunduse teostamine koostöös digiturunduse juhiga.
  • Ravimite turule toomisega seotud tegevused koostöös majasiseste partnerite ja arstidega.

Oled sobilik kandidaat, kui Sinu varasem kogemus on kombinatsioon tervishoiu- või ravimisektorist ja turundusest/tootejuhtimisest. Sobid hästi Roche meeskonda, kui oled särasilmne, iseseisev, siiras, avatud ja usaldusväärne. Väga oodatud on Sinu initsiatiiv uute ideede ja lähenemiste osas. Sul on hea suhtlemis- ja koostööoskus, analüüsioskus ja strateegiline mõtlemine. Töö nõuab väga head eesti ja inglise keele oskust nii kõnes kui kirjas.

Roche pakub Sulle võimalust juhtida tugevat ja tunnustatud ravimitest koosnevat tooteportfelli mainekas ja töötajaid väärtustavas ettevõttes. Sind toetab Roche Eesti laitmatu reputatsioon ja hea koostööajalugu klientidega. Sind toetavad kolleegid Eestis ja teistes riikides, kellega koostöös aitad tõsta Eesti inimeste tervist ja elukvaliteeti.

Soovid lisainfot?

Pille Pets
Talendikogemuse spetsialist
pille.pets@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee