Meie O-I-s armastame klaasi valmistamist, turustamist ja tarnimist – seepärast teeme seda rohkem kui ükski teine klaaspakendi tootja maailmas. Me armastame klaaspakendeid nende ilu, puhtuse ja jätkusuutlikkuse pärast. Saame aidata klientidel oma kaubamärke luua tehes nendega koostööd unikaalsete klaaspakendite tootmisel. O-I kontserni Järvakandi tehases töötab 160 oma ala proffi. Lisainfo www.o-i.com

O-I Järvakandi tehase tiimiga on oodatud liituma tööohutuse koordinaator.

Sinu töö sisuks on koordineerida O-I Järvakandi klaasitehases ohutu tootmise, töötervishoiu ja töökeskkonna valdkonda, tagamaks meie 160-le oma ala profile parimad tingimused teha maailmatasemel klaasitooteid.

Oled tööohutuse valdkonnas igapäevane eeskuju ja koostööpartner kõikidele Järvakandi klaasitehase töötajatele spetsialistist tippjuhini. Lisaks on Sul palju suhtlemist ja koostööd erinevate ametkondade ja O-I kontserni tööohutuse valdkonna ekspertidega.

Ootame Sind kandideerima kui Sul on soov töötada tootmises ning anda oma selge panus O-I tööohutuse valdkonda. Kasuks tuleb töökeskkonna, tööohutuse ja töötervishoiuga seotud valdkonna kogemus tootmisettevõttest ja töötervishoiu ning tööohutuse alase seadusandluse tundmine. Vajalik on inglise keele oskus.

Tööohutuse koordinaatori roll eeldab Sinult head suhtlemisoskust, koostöövalmidust, lahendustele orienteeritust, hands-on lähenemist ning pidevale parendamisele ja õppimisele orienteeritust. O-I Järvakandi tehase meeskonda sobib südikas, vahetu, koostööaldis ja tulemustele orienteeritud inimene.

Sind ootavad arenemis- ja eneseteostusvõimalused ning ainulaadne ja stabiilne töö rahvusvahelises edukas kontsernis.


Soovid lisainfot?

Kristiina Kuuskmäe
Konsultant - tööandja bränding
kristiina.kuuskmae@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee