Harju Elekter on 50-aastase tootmiskogemusega juhtiv kesk- ja madalpingeliste elektrijaotus- ja automaatikaseadmete välja arendaja, tootja ja turustaja Balti ja Põhjamaades. Harju Elekter Gruppi kuuluvad tehased Eestis, Soomes ja Leedus ning müügiesindused Rootsis ja Lätis, kus kokku töötab üle 700 inimese. Kontserni käive ulatus 2019. aastal 143,4 miljoni euroni. Harju Elektri aktsiad on noteeritud Nasdaq Tallinna Börsil. Lisainfo: www.harjuelekter.ee

Harju Elektri tütarettevõte, AS Harju Elekter Elektrotehnika, on juhtiv kesk- ja madalpinge jaotus- ning automaatikaseadmete tootja. Keilas asuvas tehases töötab ca 200 inimest, ettevõtte eelmise aasta käive oli 34 miljonit eurot. Ettevõttele on omistatud ISO9001:2015 ja ISO 14001: sertifikaadid.




Pühendunud professionaalide meeskonda on oodatud

Tootmisjuht


Sinu töö eesmärgiks tehase tootmisprotsesside juhtimine, arendamine ja haldamine, eesmärgiga tagada pidev efektiivsuse kasv. Sinu ülesandeks on ettevõtte tootmisüksuse töö planeerimine, juhtimine ja kontrollimine tagamaks vajalikul tasemel tarnekindluse, ressursside optimeerituse, töö efektiivsuse ning protsessi kvaliteedi. Olulise osa Sinu tööst moodustab oma 12-liikmelise meeskonna (tootmisgruppide juhid, valdkonna juhid, planeerijad) innustav juhtimine ja arendamine. Koos vahejuhtidega vastutad Sa ca 150-liikmelise tootmistiimi eest.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ning vähemalt 5-aastane tootmise juhtimise kogemus. Sa oled kursis timmitud tootmise (Lean Manufacturing) põhimõtetega. Sa mõtled strateegiliselt ja näed tervikpilti, oled initsiatiivikas ning keskendud lahenduste leidmisele, saad aru protsesside omavahelise toimimise loogikast. Sa oled juht, kes suudab enda meeskonda motiveerida ja inspireerida, oled edukas suhtleja.

Sulle pakutakse võimalust ennast realiseerida ja arendada ning jätta jälg Eesti ühe vanima tööstusettevõtte ajalukku. Sinu töö- ja palgatingimused on head.


Soovid lisainfot?

Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee