Kehra Puutööstus on Tallinna lähistel asuv puidutööstus, mis toodab liimpuitkilpe, akna ja ukse komponente ning treppide detaile. Ettevõtte peamisteks partneriteks on mööbli-, liistu- ning aknatööstus ja väiksemad puidutöökojad. Toormaterjaliks kasutakse tihedakasvulist Põhjamaade männipuud, mis annab tootele erakordselt hea kvaliteedi ning vastupidavuse. Tutvu lisaks: www.kehrawood.com


Kehra Puutööstuse meeskonda on oodatud hakkaja

Juhtkonna ja personaliassistent


Sinu peamiseks eesmärgiks on ettevõtte tegevjuhi igapäevane assisteerimine tegevustes, mis aitavad tagada ladusa meeskonnatöö toimimise. Sa hoiad korras dokumentatsiooni, korraldad tööohutusega seotud tegevusi (sh sisekoolituste läbiviimine) ning tegeled logistika küsimustega. Sinu ülesannete hulka kuuluvad personalitööga seotud tegevused: tootmispersonali värbamise korraldamine, ametijuhendite koostamine ja tööaja arvestus.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on keskharidus ja soovitavalt mõningane töökogemus assisteerivas rollis. Sinu töö eeldab asjaajamise võimekust, head suhtlemis- ja koostööoskust, initsiatiivikust ning pingetaluvust. Sind iseloomustab kohusetundlikkus, lojaalsus ning analüüsivõime. Kasuks tuleb, kui valdad lisaks eesti keelele suhtlustasemel vene ja inglise keelt. Töös on vajalik arvuti kasutamise oskus.

Sulle pakutakse mitmekülgset tööd stabiilses ja hoogsalt arenevas ettevõttes. Kehra Puutööstuses ootavad Sind arenguvõimalused ning sõbralik ja toetav kollektiiv. Sinu töökoht asub Harjumaal Arukülas.


Huvi korral esita oma kandidatuur koos CV ja palgaootusega Fontese Talendipangas: talendipank.fontes.ee.

Konkursi lõpptähtaeg on 3. august 2020.


Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee