Valuutavahetuse ja investeeringukulla müügiga tegelev ettevõte Tavid AS on rahvusvahelise Tavex Grupi asutaja ja omanik. Tavidist on koos tütarettevõtetega 29 aastaga kujunenud Põhja-Euroopa suurim väärismetallidega kaupleja, tegutsedes 9 riigis. Kontserni meeskond koosneb enam kui 250 andekast ja pühendunud töötajast, keda ühendab kirg pakkuda meie külastajatele parimaid finantslahendusi ja rahulolu meeldivast teenindusest. Meile on oluline olla usaldusväärne partner nii klientidele, koostööpartneritele kui ka töötajatele.

Ettevõttel on ambitsioonikad ja jätkusuutlikud kasvuplaanid nii äri kui meeskonna osas ning sellega seonduvalt oodatakse meeskonnaga liituma noort ja andekat

Juristi

Pakume Sulle ägedat, tähendusrikast ning huvitavat tööd professionaalses võtmes ning töökeskkonnana innovatiivset ja dünaamilist õhustikku, kus Sinu kolleegid on Sinu jaoks pigem sõbrad kui töökaaslased. Kui Sind huvitab finantsmaailm ja selle toimimine, siis see väljakutse on just Sinu jaoks, saad alustada oma karjääri ettevõttes kus Sinu areng ei peatu vaid pigem saab tõuke ning tohutu kogemuste pagasi tulevikuks.

Eelnev töökogemus ei ole oluline, küll on aga vajalik juriidiline kõrgharidus (võib olla omandamisel), süsteemne ja loogiline mõtlemine, tugev lingvistiline võimekus nii eesti kui inglise keeles ning töökus, töökus, töökus. Kasuks tuleb hoiak näha matemaatikas pigem sõpra, kui vaenlast.

Oled eelkõige meeskonnamängija, lugupidav suhtleja, õppimishoiakuga, analüütiline, ehk näed puude taga metsa ja oskad seoseid luua.

Sinu ülesanneteks saab olema kliendisuheteks vajalike dokumentide ettevalmistamine ja kontroll, tehingute dokumentide haldus, ametiasutustega suhtlemine, juhatuse nõustamine, protseduuride väljatöötamine lähtuvalt seadusandlusest, koolitamine ja palju muud väljakutsuvat.

Lisaks huvitavale ja arendavale tööle pakume brutotöötasu alates 33 000 eurot aastas.

Kandideerimiseks saada oma CV ja kaaskiri Fontese Talendipanga keskkonda.

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee