Qicraft on Itaalia kaubamärgi Technogym eksklusiivne maaletooja ning juhtiv treeninglahenduste partner Põhjamaades. Pakume kõrgeima kvaliteediga treeningseadmeid ja teenuseid, uuenduslikke digitaalseid lahendusi ning põhjalikke teadmisi. Meie turuks on spordikeskused, jõusaalid, rehabilitatsioon, aktiivne töökeskkond, avalik sektor, hotellid, spaad ja kodukasutajad. Qicraft’i missioon ning kõiki tegemisi ühendav põhimõte on “Activating people”.


Qicraft eesmärk on stabiilselt kasvada ja teha seda jätkusuutlikult. Selleks, et olla oma eesmärkide saavutamises edukad, on oodatud ambitsioonika meeskonnaga liituma kirglik ja inspireeriv müügitalendist

Account Manager

Sinu väljakutseks ja võimaluseks on tugevate ja pikaajaliste kliendisuhete loomine ning arendamine wellness ja fitness teenuseid pakkuvate treeninglahenduste klientidega. Nagu aktiivsele müügitalendile kohane, saavad Sinu päevad olema täidetud aktiivse klienditööga, külastad ja nõustad kliente. Sa märkad ja realiseerid uusi võimalusi, pakud klientidele kõige otstarbekamaid lahendusi, annad nõu ja koolitad. Sa oled suunatud lahenduste müügile, toetades kliente nende ärieesmärkide saavutamisel. Töös klientidega kasutad Sa Qicrafti kontseptsiooni ja ärilist lähenemist.

Kui Sinu kireks on sport, äri ja tervislikud eluviisid ootame Sind kandideerima. Sul on B2B müügi ja kliendisuhete arendamise kogemus, oled saavutanud erakordseid tulemusi lahenduste müügis. Kasuks tuleb arusaam ka B2C turust. Sa oled eelkõige meeskonnamängija, ärilise mõtlemisega ja initsiatiivikas, genereerid uusi ideid ning näed oma valdkonna arengusuundi ja võimalusi. Oled positiivne ning alati lahendustele orienteeritud, lugupidav suhtleja ka kõige keerulisemas olukorras. Sind iseloomustab suurepärane läbirääkimis- ja suhtlemisoskus nii klientide suunal kui ettevõtte teiste üksustega. Oled tulemustele orienteeritud, positiivse hoiakuga ning järjepidev eesmärkide saavutamisel. Ootame oskust suhelda vabalt eesti ja inglise keeles, suureks plussiks on oskus ka vene keeles suhelda.

Sulle pakutakse võimalust teostada end tervist ja sporti edendavas ning jätkusuutlikku kontseptsiooni pakkuvas ettevõttes. Sind ootab võimaluste rohke töö inspireerivas valdkonnas ja professionaalne meeskond nii Eestis kui Põhjamaades.

Hea töö eest on Sulle tagatud tulemuste saavutamist toetav tasupakett, aasta brutopalga suurusjärk on 45 000 EUR.

Kandideerimiseks palun täida oma CV Fontese Talendipanga keskkonnas.

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee