Maxima Eesti OÜ on oma 85 kaupluse, toidutööstuse ja innovaatilise logistikakeskusega üks suurimaid Eestis tegutsevaid jaekette. Maxima eesmärgiks on pakkuda klientidele laialdasi võimalusi igapäevaste vajaduste rahuldamiseks, tagada mugav ostukeskkond ning mõistliku hinnaga kvaliteetsed tooted.

Maxima Jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Maxima avas esimese jaekaubandusketina 2015. aastal toidu- ja esmatarbekaupade veebipoe e-Maxima, mis sai 2018. aasta oktoobris uue kuue ja nime Barbora. Täna kuulub Maxima meeskonda ligi 3 700 inimest. Igapäevaselt teenindatakse Maxima kauplustes keskmiselt 170 000 ostjat.

Maxima Eesti kuulub jaekaubanduse kontserni Maxima Grupé, mis ühendab 532 kauplust Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias. Kogu ketti kuulub Baltimaades ja Bulgaarias üle 530 kaupluse, kontserni aasta käive ulatub ligi 2,6 miljardi euroni ja töötajaid on ligi 30 000. Igal päeval külastab Maxima kauplusi üle miljoni inimese.

Maxima on Eesti üks suurimaid tööandjaid, ettevõte jätkab panustamist töötajate koolitusse ja paremasse klienditeenindusse. Töötajad on Maxima Eesti üheks põhiväärtuseks.

Vaata lisainfot www.maxima.ee ; www.maximagrupe.eu


Maxima ambitsioonikasse juhtmeeskonda on oodatud

Kesklao juht

Sulle usaldatakse juhtida ja arendada Eesti suurim ja innovaatilisim logistikakeskus. Sa vastutad lao ja logistika ning transpordi valdkondade optimaalse ja tõhusa toimimise ning arendamise eest, töötad efektiivsuse tõstmise ja tarnija teenustaseme standardite juurutamise teemadega. Sa tegutsed lao toimimise protsesside juurutamise ning pideva arendamise nimel. Sinu töö oluliseks osaks on oma meeskonna arendamine ja motiveerimine - Sinu otseses meeskonnas töötab 10 esmatasandi juhti ja spetsialisti ja kokku on logistikakeskuse töötajaid 350.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt 5-aastane laologistika juhtimise kogemus suurest ettevõttest. Sa tunned laomajandust, logistikat ja varude juhtimist ning omad terviklikke teadmisi tarneahela toimimisest. Sul on hea eesti, vene ja inglise keele oskus. Sind iseloomustab strateegiline mõtlemine, süsteemsus ja tulemustele orienteeritus. Sul on liidriomadused, koostööle orienteeritus ja muudatuste juhtimise võimekus.

Maxima pakub Sulle head võimalust ennast realiseerida Baltimaade suurimas ettevõtete grupis, kus tulemustele orienteeritud ja tugeval juhil on võimalus oma võimekus proovile panna. Sind ootab meeskond tegusatest, pühendunud ja visadest tegijatest.

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee