BDP Eesti / BürooPluss on 2000. aastal asutatud, praeguseks suurim 100% kodumaisel kapitalil tegutsev büroo- ja koolitarvete, IT tarvikute ning koduelektroonika tarvikute maaletoomisele, distributsioonile, hulgimüügile ja turundusele orienteeritud ettevõte Eestis. Meie klientideks on eelpool nimetatud valdkondades tegutsevad ja kaupu müüvad kaubanduskeskused, marketid, spetsialiseeritud kauplused (B2C) ning äriklienditeenindusele (B2B) orienteeritud ettevõtted.

Büroopluss veebipoe kaudu toimub aktiivmüük lõpptarbijatele üle Eesti. Meile kuulub logistikakeskus Tallinna kõrval Tänassilma tehnopargis, mille kaudu tagame kiire ja operatiivse klientide varustamise. Ettevõtte hallata on ka büroo, -koolitarvete ning raamatute müügile orienteeritud kaupluste kett, mis tegutseb 11-s linnas üle Eesti. Tutvu ja uuri meie kohta lisaks: www.byroopluss.ee; www.bdp.ee.

Ettevõtte ambitsioon on käivitada IT / TEHNOLOOGIA ärisuund ja viia see koos uue võimeka ja lennuka meeskonnaliikmega uude arengufaasi!

MÜÜGITALENT

Sind ootab võimalus ehitada üles IT / tehnoloogia ärisuund ning olla valdkonna eksperdiks ja visiitkaardiks ettevõtte klientidele! Sinu teravas fookuses on tooteportfelli arendamine, kliendivajaduste mõistmine ning tugevate ja pikaajaliste kliendisuhete loomine ja arendamine nii praeguste kui tulevaste BürooPluss klientidega. Sinu hallata ja arendada on ka veebimüük büroopluss.ee keskkonnas oma tooteportfelli lõikes.

Sul on ette näidata:

  • Edukas müügitöö kogemus IT / tehnoloogia valdkonnas
  • Nakatav müügi-optimism ja proaktiivsus
  • Suurepärane suhtlemis- ja eneseväljendusoskus
  • Silmapaistev initsiatiiv ja sihikindlus eesmärkide poole liikumisel
  • Äriline mõtlemine ja kliendiorientatsioon – märkad ja realiseerid võimalusi kliendi ning ettevõtte hüvanguks
  • Tehniline taip – tunned elavat huvi tehnoloogia vastu, oled kursis valdkonna trendide ja arengutega
  • Väga hea eesti ja inglise keele oskus.

 

Sulle pakutakse võimalust ehitada üles uus ärisuund ning teostada end valdkonna ühes juhtivas, paindlikus ning jätkusuutlikus ettevõttes. Sind ootab mitmekülgne ja arendav töö ning professionaalne ja kokkuhoidev meeskond. Hea töö eest on Sulle tagatud tulemuste saavutamist toetav tasupakett.

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee