Sihtasutus Pärnu Haigla on Pärnumaa ja osaliselt ka Lääne-, Saare– ja Hiiumaa elanikke teenindav keskhaigla, mis osutab ööpäevaringset ambulatoorset ja statsionaarset eriarstiabi. Pärnu Haigla on Pärnumaa suurim tööandja, kelle meeskonnas töötab ligi 1500 inimest. SA Pärnu Haigla seostub patsiendikesksuse, töötajate professionaalsuse, kõrge ravikvaliteedi, usaldusväärsuse ja uuendusmeelsusega. Vaata lisaks: www.ph.ee

SA Pärnu Haigla nõukogu kuulutab välja konkursi juhatuse liikme valimiseks järgmisesse vastutusalasse:

Juhatuse liige - tegevjuht


Haigla arenduseesmärkide saavutamise eestvedamine, üldjuhtimine, majandustegevuse toimimise tagamine, Eesti ja rahvusvahelisel tasandil tervishoiusektori arengutes osalemine.

Sobival juhatuse liikme kandidaadil on

majandus-, õigus- või meditsiinialane kõrgharidus (magistri- või doktorikraad) ja vähemalt viieaastane edukas töökogemus suure organisatsiooni tippjuhtkonnas. Vajalikud on head teadmised tervishoiuteenuste osutamisest ja tervishoiusüsteemi korraldusest, samuti strateegilise planeerimise, finants- ja kvaliteedijuhtimise valdkondadest; innovatsioonimeelsus, juhtimise ja meeskonnatöö oskus; väga hea eesti ja inglise keele oskus.

Juhatuse liige määratakse ametisse viieks aastaks.

Konkursil osalemiseks palume esitada:

  • Motiveeritud avaldus koos juhatuse liikme vastutusala äranäitamisega
  • CV
  • Haigla ja vastutusala arengu ning juhtimise visioon viie aasta perspektiivis (2-5 lk)
  • Haridust tõendava dokumendi koopia

Kandideerimiseks loo omale konto Fontese Talendipanka ja lisa vajalikud kandideerimisdokumendid manusena oma profiili juurde. 

Tähtaeg: 10. märts 2021

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee