Glamoxi kontsern, mille peakontor asub Norras, on üks Euroopa juhtivaid valgustite tootjaid ja valguslahenduste pakkujaid. Glamox Grupil on tootmise ja müügiettevõtted Euroopas, Aasias, USA-s ja Kanadas. Aktiivselt tegutsetakse rohkem kui 60 riigis läbi oma müügivõrgustiku, lepinguliste agentide ja edasimüüjate. Kontserni kuulub kümme tehast kaheksas riigis sealhulgas Eesti tehas Keilas. Glamox kontserni käive 2019. aastal oli ligi 338 miljonit eurot.

AS Glamox alustas oma tegevust Eestis 1992. aastal. Tänaseks on Glamoxi Eesti tehas kontserni üks suuremaid ja tõhusamaid. Glamox Eesti üksuse 2020. aasta käive oli üle 49 miljoni euro. Töötajaid on hetkel 260.

Lisainfo www.glamox.ee; www.glamox.com.




Proffide meeskonda on oodatud

MÜÜGIINSENER


Sinu töö sisuks on valgustuslahenduste projektimüük ja kliendisuhete hoidmine ning arendamine Eestis. Sinu klientideks on arhitektid, disainerid, projekteerijad, hulgimüüjad, paigaldusfirmad ja ehitusfirmad. Sa külastad kliente, nõustad neid valgustuslahendustes, koostad hinnapakkumisi ning esindad Glamoxit läbirääkimistes. Sinu töö hõlmab kliendiürituste ja tootekoolituste läbiviimist. Töö Glamoxi müügiinsenerina on liikuva iseloomuga (üle Eesti). Sinu töökoht võib asuda kodukontoris või Glamoxi Keila kontoris.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on huvi elektrivaldkonna toodete müügi vastu. Eelistatud on inseneri haridusega ja projektimüügi kogemusega kandidaadid. Suhtlemisel kolleegidega Glamoxi kontsernist on vajalik inglise keele oskus suhtlustasemel. Vene keele oskus on suureks plussiks. Eriti oluline Sinu puhul on väga hea suhtlemis- ja koostööoskus. Glamox ootab Sind oma meeskonda, kui Sa oled korrektne, täpne, usaldusväärne ja iseseisev inimene, kes on valmis õppima ja arenema koos ettevõttega.

Glamox pakub Sulle huvitavat ja intensiivset tööd tõeliselt põneva toote-portfelliga ning eneseteostusvõimalust edukas rahvusvahelises kontsernis. Glamoxis on suurepärased arengu- ja õppimisvõimalused, väga hea töökeskkond ning konkurentsivõimeline motivatsioonipakett (sh ametiauto). Glamoxis ootavad Sind ka toredad ühisüritused ja sportimistegevuse toetus.


Soovid lisainfot?

Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee