Tamro Baltics on Baltimaade suurim ravimite hulgi- ja jaemüügi ettevõte. Tamro Baltics kuulub rahvusvahelisse PHOENIX gruppi, kes tegeleb 27 Euroopa riigis ravimite turustamisega. Tamro Baltics visioon on olla oma valdkonnas eelistatuim ja usaldusväärseim koostööpartner ning kasvada Balti turgudel üheks hinnatuimaks kaubamärgiks. Tamro Baltics organisatsioonis on üle 1200 töötaja.

Tamro Eesti OÜ pakub apteekide ja haiglate varustamiseks ravimite ja muude toodetega terviklikke hulgimüügiteenuseid Eestis. Tamro Eesti OÜ-s on ca 150 töötajat ja ettevõtte käive on ca 140 miljonit eurot.

Lisainfo: www.tamrobaltics.com


Tamro Eesti senine kommertsdirektor liigub PHOENIX kontserni siseselt uude rolli, seega Tamro Eesti juhtkonda on oodatud professionaalne ja ambitsioonikas

KOMMERTSDIREKTOR

Sinu töö sisuks on kategooriajuhtimise strateegia arendamine ja tarnijasuhete valdkonna juhtimine Eestis. Sinu fookuseks on sortimendi strateegiline juhtimine, efektiivsete müügitaktikate rakendamine, hinnastamine ning läbirääkimiste juhtimine tarnijatega. Sinu tiim on 9-liikmeline (kategooriajuhid, Planogrammi spetsialist, analüütikud, andmespetsialistid). Sinu juhiks on Tamro Baltics B2C kliendigruppide ja kommertsdirektor ning maatriksjuhiks on Tamro Eesti tegevjuht. Sa kuulud Tamro Eesti juhtimistiimi ja osaled ettevõtte strateegia kujundamises. Sa teed tihedat koostööd turunduse, ostu ja e-kaubanduse tiimidega. Kommertsdirektori KPI-deks on turuosa nii kogumüügi kui kategooriate lõikes ja kasumimarginaal.

Oled oodatud Tamro tiimi, kui Sul on kõrgharidus, korralik kategooriajuhtimise ja meeskonna juhtimise kogemus rahvusvahelisest ettevõttest. Sind iseloomustab analüütiline lähenemine, äriline ja strateegiline mõtlemine. Sa oled koostööle orienteeritud kaasaegne liider. Sul on väga head läbirääkimiste kompetentsid ja Sa valdad eesti ja inglise keelt.

Tamros on Sul võimalik anda oma panus missiooni „Me aitame inimestel olla tervemad ja elada paremat elu“. Saad ennast realiseerida edukas, rahvusvahelises ettevõttes tugevate professionaalide meeskonnas. Tamro on inimest väärtustav suur rahvusvaheline ettevõte, kus Sinu arengut toetatakse ja kus Sul on võimalik liikuda karjääriteel edasi.

Soovid lisainfot?

Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee