Nordic Milk on Maag Grupile kuuluv piimandusettevõtete kontsern, mis on loodud Tere ja Farmi Piimatööstuse koondumise läbi.

Nordic Milk ootab grupi tasemele tipptegijast juhti, kes kujundaks strateegilisel tasandil ümber tarneahela tervikliku toimimise.

Tarneahela juht

Sinu töö põhieesmärk on Nordic Milk’i ja selle tütarettevõtete Tere ja Farmi Piimatööstuse logistika-, lao- ja ostuprotsesside ladusa toimimise korraldamine - läbirääkimised tarnijate ja vedajatega, tootmiseks ja müügiks vajaliku efektiivse logistika korraldamine, turu eelistuste, vajaduste ning muutuste pidev jälgimine ning avanenud ärivõimaluste kohandamine lähtuvalt ettevõtte strateegiast. Läbi pühendumise ja igapäevase sujuva ja eesmärgistatud koostöö partneritega, oled üheks võtmeisikuks meie tootmisüksuste, ladude ja müügiüksuste tõhusa töörütmi tagamisel.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus (tarneahel, logistika, majandus) ja vähemalt 5 aastane tarneahela (sh sisseostu, logistika ja laovaldkonna) juhtimise kogemus tööstusest. Kasuks tuleb kogemus kiirestirikneva kauba tarneahela juhtimisest. Oled positiivse maailmavaatega, julge suhtleja ja hea meeskonnamängija. Sa oled stressiolukorras rahulik, alati ärilise ja analüütilise mõtlemisega, innovatsioonile ja lahendustele orienteeritud ning näed oma valdkonna arengusuundi ja võimalusi. Sind iseloomustab suurepärane läbirääkimis- ja suhtlemisoskus nii klientide suunal kui oma meeskonna motiveerimisel ja inspireerimisel. Strateegiline lähenemine tarnahela juhtimisele eeldab Sinult süsteemsust, iseseisvust, väga head analüüsioskust ja liidriomadusi. Tööks on vajalik eesti ja vene, aga ka inglise keele oskus ja ladus arvuti kasutamise oskus.

Nordic Milk pakub Sulle võimalust liituda oma valdkonna juhtiva kontserniga, kus tegusal ja tulemustele orienteeritud inimesel on võimalik palju ära teha. Nordic Milk pakub Sulle võimalust vastutada ja saavutada - olles üheks võtmeisikuks ettevõtte strateegia elluviimisel ning kontserni sünergiatest pakatava tuleviku kujundamisel.

Nordic Milk toetab igati Su professionaalset arengut, pakkudes erialaseid väljakutseid, uusi kogemusi ja tähendusrikast tööd ning konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti. Töö nõuab valmisolekut mööda Eestit ringi liikuda. Töökoht asub Tallinnas.

Töötasu on väärikas, millele lisandub eesmärkidega seonduv tulemustasu ning ettevõtte soodustused.

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee