Mis on Talent Guidance?

Talent Guidance´i aitab tõsta Sinu teadlikkust oma ”elemendist” ning kujundada oma oskustest, teadmistest, kompetentsidest, väärtustest ja hoiakutest terviklik kombinatsioon, mida teadlikult rakendada ja tööturul edukalt “müüa”.

Talent Guidance lahendus loob talendile väärtust läbi kolme aspekti:

  • Individuaalse profiili kirjeldus – Kes ma olen ja mida ma tööturul müün? Missuguse rolli ja organisatsiooni jaoks on minu profiil kõige sobivam?
  • Arusaamine – Mida tahan ja miks? Missugused kriteeriumid on mulle töökoha valikul olulised, ehk kuhu ma teel olen? Mis on minu unistused ja võimalikud karjääristsenaariumid?
  • Employability (rakenduslik atraktiivsus) kraadimine – minu professionaalne profiil vs väljavaated ja hetkenõudlus tööturul.

Sinu teejuhiks protsessis on Fontese talendinõustaja, kelle roll on aidata Sinul tõsta teadlikkust oma tugevustest ja unikaalsest ”elemendist”, ehk kus Sinu võimekus kõige enam silma paistab.

Talendinõustaja tunneb tööturgu, erinevaid ärisid ja organisatsioone. Ta julgustab Sind teemasid läbi mõtlema, oma potentsiaali avama ning aitab ära kaardistada võimalused selle rakendamiseks.

Talendinõustaja saab pakkuda alternatiivseid variante, mida kaaluda ja viia kokku õigete kontaktidega.

Tegemist on tasulise teenusega, kohtumise hind on 150 eur (km hinnas). Sõltuvalt nõustamisest võib lisanduda testide hind.

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee