Inbank on kiiresti kasvav digitaalne pank, mis ühendab finantseerimise ja maksed sujuvalt ostlemisega, viies oma innovaatilised lahendused sinna, kus kliendid neid vajavad. Inbank tegutseb Baltikumi ja Poola turul ning ettevõtte kaheksas kontoris töötab kokku enam kui 250 inimest.

Eesti pangandus vajab uut peatükki ja Inbank tahab olla peaosaline selle kirjutamisel. Aeg on liikuda panga mugavustsoonist kliendi mugavustsooni. Meie eesmärk on olla nähtamatu abiline, kes toob finantsteenused klientidele lähemale ja annab võimaluse valida parimat. Me loome uutmoodi panka ja teeme seda kirega. 


Ka Sinul on võimalus selles kaasa lüüa liitudes meie agiilse ja ambitsioonika tiimiga

Kaardiprotsesside juht

Oled TEGUS, NUTIKAS ja AVATUD? Kui JAH, siis Sul on erakordne võimalus viia Inbanki kaardivaldkond ja protsessid järgmisele tasemele! Sa oled tooteekspert, kelle fookuses on kaardilahenduste toimimine, äriprotsesside kirjeldamine ja arendamine ning eesliini igapäevane tugi toote tundmisel. Oled asjatundlik koostööpartner kaardivaldkonna majasisestele ja -välistele partneritele. Sinu panus mõjutab oluliselt Inbanki arengut!

Osutud ideaalseks kandidaadiks, kui Sul on kaardivaldkonna teadmised ja kogemused finantssektorist. Sinu edukus sõltub võimest mõista äri, leida lahendusi, liikuda sihikindlalt eesmärkide suunas ning teha tulemuslikult koostööd nii ettevõttesiseste kui -väliste partneritega. Sinu trumpideks on positiivsus, iseseisvus, proaktiivsus, vastutus- ja analüüsivõime. Töö rahvusvahelises ettevõttes eeldab väga head inglise keele oskust.

Sulle pakutakse väljakutseid, vastutust ja vabadust oma valdkonna arendamisel. Inbankis koged unikaalset ja agiilset töökultuuri, mida kujundavad professionaalsed, pühendunud, ambitsioonikad ja hea huumorimeelega kolleegid. Tutvu lähemalt Inbanki väärtuspakkumise ja hüvedega: inbank.ee/karjaar

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee