Startlan on 2003. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev kosmeetika- ja esmatarbekaupade hulgimüügi ettevõte, mis esindab mitmeid nimekaid kaubamärke. Oleme usaldusväärne koostööpartner jaekettidele, kaubamajadele, apteekidele, SPA-dele ja ilusalongidele. Tutvu meie kaubamärkide ja tooteportfelliga: www.startlan.ee


Ootame oma meeskonda hakkajat ja ambitsioonikat

MÜÜGI- JA BRÄNDIJUHTI

Sind ootab võimalus olla Startlani ja meie poolt esindatavate brändide saadikuks võtmeklientide suunal. Meie unistuseks ja ambitsiooniks on laieneda peatselt ka lähiturgudele ning Sul avaneb võimalus seda protsessi planeerida ja juhtida. Müügi- ja brändijuhina on Sinu südameasjaks ja igapäevases fookuses:

  • pikaajaliste kliendisuhete hoidmine ja arendamine;
  • tooteportfelli haldamine ja uute brändide lansseerimine;
  • kampaaniate planeerimine ja juhtimine;
  • oma väikese meeskonna toetamine ja inspireerimine tulemuste saavutamisel.

 

Ootame Sind meeskonda, kui Sul on kõrgharidus ja edukas müügitöö kogemus jaekettide suunal. Sind käivitavad väljakutsed ja naudid tempokat töökeskkonda. Edu aitab saavutada, kui Sulle pakub huvi brändide hingeelu ja oled kokku puutunud kampaaniate juhtimisega. Oled meeskonnamängija ja Sind iseloomustavad väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus, sihikindlus ning võime saavutada iseseisvalt eesmärgid. Valdad heal tasemel eesti ja inglise keelt ning kasutad Excelit edasijõudnu tasemel.

Startlan pakub Sulle võimalust vastutada ja saavutada ettevõttes, kus tulemustele orienteeritud ja hakkajal inimesel on võimalik palju ära teha. Saad kaasa rääkida ettevõtte arendamisel ning müügi- ja laienemisstrateegia väljatöötamisel. Sind ootab ühtehoidev ja toetav meeskond, mitmekesine töö, põnevad koolitused ja arenemisvõimalused.

Soovid lisainfot?

Veronika Ratnikova
Konsultant
veronika.ratnikova@fontes.ee