SMC Corporation peakontoriga Jaapanis Tokyos on maailma üks juhtivaid pneumoautomaatika lahenduste tootja ja müüja. Kõrge kvaliteediga innovaatiliste toodete tarne tagavad meie klientidele 560 esindust, 30 tehast ja 20 000 pühendunud töötajat 83 riigis üle maailma.

SMC Automation Estonia OÜ alustas tegevust 2001 aastal. Nõustame ja koolitame oma kliente pneumaatika- ja automaatikaalastes küsimustes ning pakume koostöös inseneribüroodega standardseid, kompleks- ja unikaalseid projektlahendusi. Meie Eesti müügiesinduses töötab täna 11 tippspetsialisti. Tutvu ja uuri lisaks: https://www.smc.eu/et-ee


Seoses ettevõtte kõrge lennu ja kiire kasvuga ootame oma meeskonda kogemustega pühendunud

Müügiinseneri

Sind ootab võimalus olla valdkonna eksperdiks ja visiitkaardiks SMC Eesti klientidele ning viia ettevõte koos võimeka meeskonnaga uude arengufaasi. Müügiinsenerina on Sinu fookuses kliendivajaduste mõistmine, nõustamine, lahenduste leidmine ning tugevate ja pikaajaliste kliendisuhete loomine ja arendamine. Sa analüüsid turgu, märkad ja realiseerid müügivõimalusi. Võimaldamaks klientidel osa saada SMC pikajalisest kogemusest ja oskusteabest osaled Sa koolitustegevuses ja erinevate müügiürituste korraldamisel.

Oled edukas kandidaat, kui Sul on:

  • Varasem müügitöö kogemus, soovitavalt automaatika valdkonnas;
  • Pneumaatika- või hüdraulikaalased baasteadmised;
  • Väga hea suhtlemis- ja eneseväljendusoskus;
  • Silmapaistev initsiatiiv ja sihikindlus eesmärkide poole liikumisel;
  • Tehniline taip ning võime uurida toote tehnilisi rakendamisvõimalusi;
  • Soov õppida ja areneda;
  • Väga hea eesti keele oskus. Vene ja inglise keele oskus tuleb kasuks.

 

Sulle pakutakse võimalust liituda, teostada ja areneda oma valdkonna ühes juhtivas, innovaatilises ning jätkusuutlikus rahvusvahelises ettevõttes. Sind ootab mitmekülgne ja arendav töö ning professionaalne ja sõbralik meeskond. Sulle on tagatud väljaõpe, korralik põhipalk, motiveeriv boonustasu, ametiauto ja töövahendid.

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee