Glamoxi kontsern, mille peakontor asub Norras, on üks Euroopa juhtivaid valgustite tootjaid ja valguslahenduste pakkujaid. Glamox Grupil on tootmise ja müügiettevõtted Euroopas, Aasias, USA-s ja Kanadas. Aktiivselt tegutsetakse rohkem kui 60 riigis läbi oma müügivõrgustiku, lepinguliste agentide ja edasimüüjate. Kontserni kuulub kümme tehast kaheksas riigis sealhulgas Eesti tehas Keilas. Glamox kontserni käive 2019. aastal oli ligi 338 miljonit eurot.

AS Glamox alustas oma tegevust Eestis 1992. aastal. Tänaseks on Glamoxi Eesti tehas kontserni üks suuremaid ja tõhusamaid. Glamox Eesti üksuse 2020. aasta käive oli üle 49 miljoni euro. Töötajaid on hetkel 275. Lisainfo https://glamox.com/ee/; https://glamox.com/.


Seoses Glamoxi tehase jõudsa kasvuga ning tänase kvaliteedijuhi liikumisega uude rolli Glamoxi grupis, on meeskonda oodatud

Kvaliteedijuht

Sinu rolliks on Glamoxi klientide rahulolu tagamine läbi Keila tehase toodete kvaliteedi tõstmise, integreeritud juhtimissüsteemi arendamise ja ohutu töökeskkonna tagamise ettevõttes. Kvaliteedijuhi ametikoht allub kvaliteedivaldkonna juhile ja ta teeb tihedat koostööd ettevõtte juhtgrupi teiste liikmetega tööohutuse, keskkonna ja kvaliteedi valdkondades.

Sinu ülesanneteks on:

  • Korraldada efektiivselt kvaliteediosakonna tööd (2 kvaliteediinseneri ja 2 tehnoloogi);
  • Korraldada klientide reklamatsioonide käsitlemise protsessi ja analüüsi koos parendustegevuste elluviimisega;
  • Vastutada ettevõtte kvaliteedisüsteemi funktsioneerimise, efektiivsuse, ning ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ja ISO 50001 nõuetele vastavuse eest;
  • Hoida käigus integreeritud juhtimissüsteemi oma töölõigus;
  • Olla parendusprojektide aktiivne koordinaator;
  • Täita töökeskkonnaspetsialisti kohustusi ja koostöös HR partneriga olla võtmeisikuks töökeskkonna ja -ohutuse valdkonna protsesside arendamisel.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on tehniline või kvaliteedijuhtimise alane kõrgharidus ja eelnev kogemus kvaliteedispetsialisti või -juhina soovitavalt tootmisettevõttes. Oled juhtinud erinevaid osapooli hõlmavaid parendusprojekte. Vajalik inglise keele oskus heal tasemel. Eriti oluline Sinu puhul on hea suhtlemis- ja koostööoskus. Vajalik on tehniline taiplikkus ning võime näha seoseid ja tervikut.

Glamox pakub Sulle võimalust end proovile panna ja õnnestuda rahvusvahelises edukas tootmisettevõttes, teha huvitavat ja mitmekülgset tööd toetavas ja sõbralikus meeskonnas. Sulle pakutakse suurepäraseid arengu- ja õppimisvõimalusi, väga head töökeskkonda ja kaasaegseid töövahendeid. Glamoxis toetatakse ka sportimist ning korraldatakse toredaid ühisüritusi.

Sinu töökoht asub Glamoxi Keila tehases.

Glamox pakub Sulle põhipalka alates 2000 eurot bruto, millele lisandub tulemustasu.

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee