Baltic Agro on Baltimaade tuntuim väetiste, taimekaitsevahendite, seemnete, teravilja, söötade ja teiste põllumajandustarvikute müüja ning põllumajandusteenuste pakkuja. Baltic Agro kuulub koos Scanola Balticuga Danish Agro kontserni. Vaata lähemalt www.balticagro.ee


Baltic Agro ambitsioonikasse meeskonda on oodatud töökas, usaldusväärne ja pühendunud

Taimekasvatuse müügiesindaja Virumaal


Sinu töö sisuks on töö taimekasvatustarvikute müük ja vilja kokkuost. Sa suhtled taimekasvatustootjatega neid nõustades ja pakkudes neile parimaid lahendusi põllul. Sa lood tugevaid ja pikaajalisi kliendisuhteid ja oled usaldusväärne partner nii Baltic Agro olemasolevatele kui uutele klientidele. Olulise osa Sinu tööst moodustab klientidega läbirääkimiste pidamine ja lepingute sõlmimine. Sinu töö tulemuslikkuse näitajateks on suurepärased äritulemused ja klientide rahulolu.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on valmisolek pühenduda müügitööle ja Virumaa põllumajandusklientidele. Kasuks tuleb kõrgharidus ja töökogemus taimekasvatuses. Vajalik on inglise keele oskus suhtlustasandil. Sinu töö eeldab head ärilist mõtlemist, suhtlemis- ja läbirääkimisoskust ning tulemustele orienteeritust. Edu tagavad võime iseseisvalt töötada, korrektsus, järjekindlus, oskus luua, hoida ja arendada häid koostöösuhteid. Baltic Agro meeskonda sobib hakkaja, sõnapidaja ja ettevõtlik inimene.

Baltic Agro pakub Sulle huvitavat tööd edukas rahvusvahelises ettevõttes. Sulle kindlustatakse väljaõpe, koolitusvõimalused, hea töökeskkond ning korralik töötasu ja töövahendid. Sind ootab sõbralik ja tõhus asjatundjatest tiim.



Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee