Inimestega suhtlemine – see on Sinu element.

Raske pingutus, pingeline töö, kõrge pingetaluvus – sellised väljendid töökuulutuse juures pigem erutavad, kui hirmutavad sind.

Sul on siiras soov aidata inimesi tormilisel finantsmerel, pakkudes neile investeeringukulla näol tulevikuks kindlust ning meelerahu.

 Kui eelnevad väited on tõesed, siis loe edasi...


Tavid ootab enda tiimiga liituma

KULLAMÜÜGIKONSULTANTI

Sinu päevad saavad täidetud olema investeeringukulla müügi, nõustamise ja palju muuga.


Tavid pakub Sulle:

  • TÖÖTASU ALATES 25 000 EUROST AASTAS;
  • töökeskkonda, kus joogatunnid, massaažiseansid ja ühised kokkamis- ning kinoõhtud on töötajate jaoks sama loomulikud nagu ka elektriliselt reguleeritav laud, mille taga võid töötada nii püsti kui istudes;
  • tähendusrikast ja huvitavat tööd professionaalses võtmes;
  • innovatiivset ja dünaamilist õhustikku, kus Sinu kolleegid on Sinu jaoks pigem sõbrad kui töökaaslased;
  • võimalust alustada oma karjääri ettevõttes, kus meie kogemuste ja vahendite ning Sinu loovuse kohtumisest saab otsustav tõuge Sinu katkematuks arenguks;
  • põhjalikud teadmised finantsmaailma toimimise tegelikkusest.


Oma töös oled edukas, kui Sul on:
  • head matemaatilised võimed;
  • suurepärane suhtlemis- ja väljendusoskus;
  • eesti keele oskus kõrgtasemel, inglise ja vene keele oskus kesktasemel.

NB! EI TOHI olla kõrgharidust majanduses, vastasel juhul pead olema valmis tõestama, et Su meel on vaba peavoolu majanduskäsitlusest.


Tavidist ka veidi:

Valuutavahetuse ja investeeringukulla müügiga tegelev ettevõte Tavid AS on rahvusvahelise Tavex Grupi asutaja ja omanik. Tavidist on koos tütarettevõtetega 30 aastaga kujunenud Põhja-Euroopa suurim väärismetallidega kaupleja, tegutsedes 9 riigis. Kontserni meeskond koosneb enam kui 250 andekast ja pühendunud töötajast, keda ühendab kirg pakkuda meie külastajatele parimaid finantslahendusi ja rahulolu meeldivast teenindusest. Meile on oluline olla usaldusväärne partner nii klientidele, koostööpartneritele kui ka töötajatele.

Oled oodatud!


Kandideerimiseks palun koosta oma lugu jutustav CV, milles on kirjas kõik oluline mis kullamüügi konsultandiks saamist võiks toetada. Lisaks CV’le kirjuta palun minimaalselt 1800 tähemärgist koosnev essee teemal „Miks on kasulik omada eurode asemel kulda?“.


Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee