Larsen - Tallinna vingeim majutus!

Larsen on Tallinna juhtiv uue põlvkonna majutusettevõte, mis kasvab mühinal. Larsen koondab täna kolme vinget maja Tallinnas - Eduard House, Rocca House ja Campus House. Larseni majades on äge valik erinevas suuruses täismöbleeritud majutusruume. Aga see ei ole veel kõik! Ruumikad ühisalad, lõbusad üritused, grupitrennid ja sõbralikud naabrid üle kogu maailma tagavad, et Iga päev ja öö Larseni majades on klientide jaoks tore kogemus. Uuri lähemalt: www.larsen.ee




Larseni ambitsioonikas ja entusiastlik tiim ootab endaga liituma

Äriprotsesside juhti (Head of Operations)

Sinu eesmärgiks ja südameasjaks on hetkel 400 (aga peagi juba 650) majutusruumiga majutusettevõtte äriprotsesside laitmatu toimimine ja juhtimine, mille olulises fookuses on protsesside efektiivistamine ja automatiseerimine. Sinu strateegiliseks tagalaks on 10-liikmeline meeskond, kellega koos Sa eesmärgid saavutad. Otseselt Sinu juhtida on 3-liikmeline tiim: klienditugi, kinnisvarahaldur ja kogukonnajuht. Oled Larseni jaoks võtmetegija, kellest sõltub ettevõtte edukas ja kasumlik toimimine ning õnnelikud ja rahulolevad kliendid!

Osutud ideaalseks kandidaadiks, kui Sul on võime mõista ja juhtida protsesse ning inimesi. Kasuks tuleb eelnev kogemus majutussektorist, kuid selle puudumine ei saa kandideerimisel takistuseks. Olulisem on, et Sa näed suurt pilti, mõtled äriliselt, oled iseseisev, lahendustele orienteeritud ning sihikindel eesmärkide saavutamisel. Sobid Larseni tiimi, kui oled avatud meelega tolerantne ja lahe inimene ning soovid asju korda saata.

Larsen pakub Sulle võimalust liituda, vastutada ja saavutada ettevõttes, kus tulemustele orienteeritud ja hakkajal inimesel on võimalik palju ära teha. Larsenis koged unikaalset ja paindlikku töökultuuri, mida kujundavad edasipürgivad ja ägedad inimesed.


Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee