Töötukassas töötavad Eesti tööturu eksperdid, kes toetavad töö ja töötaja leidmisel.

Me oleme inimestele toeks kogu tööelu vältel – nii noortele nende töötee alguses kui kogenud töötajatele muutuste ette võtmisel. Toetame tööandjaid töömaailma muudatustega kohanemisel.

Oleme uhked, et kuulume Euroopa tööturuasutustest kolme parima hulka. Me teeme oma tööd südamega, sest meil on ühine eesmärk – olla valmis muudatusteks tuleviku töömaailmas!

Uuri meie tegemiste kohta lähemalt: www.meietootukassa.ee


Ootame oma meeskonda pühendunud ja hakkajat juhti

Tallinn ja Harjumaa osakonna Tõnismäe büroo juhtivkonsultandi rolli

Sinu ülesandeks on tööturuteenuste ja -toetuste ning muu tööle saamiseks vajaliku abi osutamise tagamine, oma vastutusvaldkonnas töö korraldamine ning juhtumikorraldajate juhendamine ja juhtimine.

Sinu meeskonnas on 22 juhtumikorraldajat, kes tegelevad tööd otsivate inimeste nõustamisega ning tööle saamiseks vajalike tööturuteenuste ja -toetuste ning muu abi korraldamisega vähenenud töövõimega inimestele.

Ootame Sind kandideerima, kui omad kõrgharidust ning eelnevat tulemuslikku kogemust meeskonna juhtimisel. Kasuks tuleb, kui oled varasemalt kokku puutunud vähenenud töövõimega inimeste toetamisega ning teenuste osutamisega ja tunned klienditeeninduse põhimõtteid.

Sa oled:

  • analüütilise mõtlemise ja suure pildi nägemise oskusega;
  • tulemustele orienteeritud ning valmis võtma vastutust;
  • suurepärase eneseväljendus- ja suhtlemisoskusega, empaatiline ning hea enesejuhtija;
  • koostööaldis ja oma olemuselt meeskonda motiveeriv ja toetav;
  • kliendikeskse mõtlemisega ja leiad igas olukorras lahenduse.

Lisaks:

  • on Sul väga hea suuline ja kirjalik eesti keele oskus ning valdad vene ja inglise keelt suhtlustasemel;
  • oled vilunud MS Office programmide kasutaja.


Sind ootab mitmekülgne, suure mõju ja tähendusega töö!

Sinu töötasu on sisenemisel alates 1500 EUR (bruto), millele lisandub pärast edukat katseaja läbimist tulemustest lähtuv kvaliteeditasu.

Tööle asumisel pakume Sulle läbimõeldud sisseelamiskava ja Sinu kõrval on personaalne juhendaja. Sinu juhtimiskompetentsi toetame läbi juhtide arenguprogrammi, lisaks on Sul võimalus osaleda nii tööalastel kui ka meeskonnakoolitustel. Hoolime oma töötajate tervisest hüvitades spordile ja massaažile tehtavad kulud ning meie töötajatel on kasutada 7 lisapuhkusepäeva. Oleme uuendusmeelne organisatsioon ning meie tööd toetavad kaasaegsed infosüsteemid ja -vahendid.

Tule ja liitu meie asjatundliku ja pühendunud meeskonnaga ning muudame üheskoos töömaailma!

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee