AS Green Marine on AS Tallina Sadam gruppi kuuluv jäätmekäitlusettevõte, mis tegutseb aastast 2004. Ettevõtte osutab laevandusettevõtetele ja teistele äriklientidele kompleksset jäätmekäitlusteenust. Green Marine käive on ca 4 miljonit eurot ja töötajaskond on ca 40-liikmeline.

Lisainfo: www.greenmarine.ee


Ettevõtte arengu toetamiseks kutsutakse professionaalse meeskonnaga liituma

HR Partner

Tegemist on ettevõttes uue rolliga. Sinu töö sisuks on personalistrateegia väljatöötamine, elluviimine ja efektiivse sisekommunikatsiooni juhtimise toetamine. Sinu vastutusalas on personalitöö administratiivne osa ja töösuhted (personaliarvestus, töölepingud, puhkused jne). Sul on oluline roll värbamiste läbiviimisel, töötajate sisseelamise ja koolituste koordineerimisel. Sa hoolitsed töötajate ettevõttes hoidmiseks vajaliku keskkonna kujundamise eest ja toetad keskastmejuhte töötervishoiu ja -ohutuse valdkonna protsesside arendamisel ja elluviimisel. Sa vastutad bürootöö eest ja assisteerid kahte juhatuse liiget.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ja personalitöö kogemus, teadmised tööseadusandlusest ning arusaam kaasaegsest ja terviklikust personalitööst. Kasuks tuleb kogemus tootmise või logistika ettevõttest. Sa oled süsteemne, algatus- ja elluviimisvõimeline ning digitark. Vajalik on eesti, vene ja inglise keele oskus. Sinu töö eeldab iseseisvat tegutsemist, täpsust, paindlikkust, koostööd ja pühendumist.

Green Marine pakub Sulle võimalust olla professionaalse ja tulemusliku tiimi liige arenevas ettevõttes. Sinu soodustuste paketis on võimalus teenida preemiat, 5 talvepuhkusepäeva ja tasuta parkimine.

HR Partneri põhipalga suurusjärk on alates 2000 eurot bruto.

Green Marine kontor asub Tallinna kesklinnas, Uus-Sadama tn 24/4.





Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee