Semetron on oma valdkonna lipulaev, kelle tegevus on suunatud tervise tugevdamiseks ja taastamiseks vajaliku meditsiinitehnika ja -tarvikute pakkumisele. Avatud ja usaldusväärse koostöö kaudu on Semetron tunnustatud partneriks Eesti raviteenuste osutajatele - haiglad, polikliinikud, apteegid, perearstikeskused, eraarstid, tervise- ja taastusravikeskused jt. Semetroni 2020. aasta käive oli üle 17 miljonit euro. 2022. aastal tähistab ettevõte oma 30. tegevusaastat! Uuri lisaks: www.semetron.ee

Semetroni asjatundlik ja sõbralik meeskond ootab Sind endaga liituma

TOOTEJUHT

Anname koos panuse tervise heaks!

Sul on suurepärane võimalus panna oma kogemused, teadmised ja oskused proovile ning mõjutada meditsiinitehnika tootejuhina Semetroni arengut. Sinu tegevuse fookuses on haiglatele suunatud tootegrupi müügi- ja turundustegevuste planeerimine ja elluviimine. Eesmärkide saavutamist toetab Sinu meisterlikkus luua, hoida ning arendada suhteid ja koostööd võtmeklientide ja tarnijatega. Samuti hea ärivaist - võime märgata võimalusi ja neid realiseerida.

Mis tagab Sulle edu? Kõrgharidus ja edukas müügitöö kogemus (eelistatult tehnilises valdkonnas). Sind iseloomustab väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus, tulemustele orienteeritus, analüüsi- ja vastutusvõime. Tarnijatega suhtlemisel on vajalik hea inglise keele oskus. Kasuks tuleb vene keele oskus ja varasem kokkupuude meditsiinitehnikaga, kuid selle puudumine ei saa kandideerimisel takistuseks, kui Sul on väga hea tehniline taip ning tunned, et see pakkumine kõnetab Sind!

Miks seda võimalust kaaluda? Sulle pakutakse huvitavat ja mitmekülgset tööd stabiilses ning tulevikku vaatavas ettevõttes. Semetronis on Sul võimalik oma potentsiaal täiel määral realiseerida ja areneda oma ala tipptegijate kõrval. Sind ootab kokkuhoidev ja arengule suunatud meeskond, suurepärane töökeskkond ja -vahendid, sporditoetus, tiimiüritused ning tulemuste saavutamist toetav töötasu.


Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee