Oleme valla elu edendajaks, elanikele igapäevaelus mugavuse ja turvalisuse loojad!

Strantum OÜ on eriline ettevõte, mille omanikuks on Harku vald ehk laiemalt Harku valla inimesed. Meie eesmärgiks on pakkuda valla inimeste heaolule olulisi teenuseid ning et kogu teenitud tulu suunataks tagasi meie inimestele ja keskkonda. Olgu need siis investeeringud heakorda, taristutesse, sotsiaalobjektidesse või spordirajatistesse. Strantum tegeleb soojatootmise, elanike veega varustamise, hoonete haldamise, avaliku ruumi heakorra ja hooldamisega ning spordikompleksi haldamisega.

Tabasalu spordikompleks on Strantumi allasutus, mille juurde kuuluvad lisaks kompleksile ja ujulale ka Tabasalu väike jalgpallistaadion, täismõõtmetes jalgpalli- ja kergejõustikustaadion, Tabasalu Tantsusaal, Muraste ja Harkujärve Spordihooned.

 


 

Strantumi kokkuhoidev meeskond ootab Sind endaga liituma

positiivse ellusuhtumisega ja tegus

Tabasalu spordikompleksi juhataja


Sinu eesmärgiks ja südameasjaks on juhtida valla spordikompleksi, millel on keskne roll sportimisvõimaluste pakkumisel ja edendamisel Harku vallas. Sa vastutad asutuse igapäevase tegevuse koordineerimise ja ca 10-liikmelise meeskonna juhtimise ja toetamise eest. Olulise osa Sinu tööst moodustab aktiivne suhtlemine ja koostöö arendamine klientide ja teenusepakkujatega (koolid, treenerid, spordiklubid jt).

Ootame Sind meeskonda, kui Sul on kõrgharidus, inimeste juhtimise kogemus ning Sa pead lugu sportlikest eluviisidest ja tunned, et kirjeldatud võimalus on mõeldud just Sulle! Sinu õnnestumist toetab, kui oled avatud ja positiivne meeskonnamängija ning osav suhete loomisel, hoidmisel ja arendamisel. Sind iseloomustavad iseseisvus, hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus ning tugev planeerimis- ja organiseerimisvõime. Kasuks tuleb, kui omad varasemat kogemust sarnases rollis või asutuses.

Sind ootab võimalus juhtida unikaalset ja valla elanike jaoks olulist asutust, kus hakkajal inimesel on võimalik palju ära teha. Töö pakub Sulle iseseisvust ja paindlikkust tegutsemisel ning võimalust rääkida kaasa ja mõjutada spordikompleksi arengut. Strantumis ootab Sind kokkuhoidev meeskond, kus Sinu head ideed saavad kuuldud ja nende elluviimine toetatud. 

Meiega liitudes annad oma panuse, et Harku vald oleks parim koht elamiseks ning et meie inimesed oleksid sportlikumad ja õnnelikumad!

 

Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee