ASSA ABLOY kontsernis üle maailma töötab enam kui 32 000 inimest ja ettevõtte on esindatud 150 riigis. Maailma juhtiva lukutootjana pakub ASSA ABLOY terviklikumat valikut lukusüsteeme ja ukselahendusi kui ükski teine ettevõte turul. ASSA ABLOY on liidripositsioonil Euroopas, Põhja-Ameerikas ja Austraalias. ASSA ABLOY Baltic asutati 1994. aastal Tallinnas ning Baltikumis töötab üle 40 inimese. Vaata ettevõtte kohta lisaks: www.assaabloy.ee ja www.abloy.ee

 

Assa Abloy meeskonda on oodatud positiivse hoiakuga

Ostu-ja müügiassistent

 

Sinu töö sisuks on Abloy äriüksuse toetamine ostu ja müügiga seotud toimingutes. Sa võtad klientidelt vastu tellimusi, teed kauba tellimusi Abloy Soome tehasest, koostad müügiarveid ja tegeled võlgnikega. Sinu töö sisaldab suhtlemist klientidega ja koostööd kolleegidega nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes. Sa töötad paaris teise ostu- ja müügiassistendiga.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on mõningane töökogemus müügi-organisatsioonist ja Sa oled vilunud arvutikasutaja. Tööks on vajalik eesti ja lisaks inglise või soome keele oskus. Sa oled kiire õppija, täpne ja tähelepanelik. Oled sobiv kandidaat, kui naudid teiste abistamist, oled positiivse hoiakuga ning suudad säilitada rahu ja rõõmsa meele ka pingelistes olukordades.

Pakume Sulle võimalust liituda oma valdkonna lipulaevaga ja töötada rahvusvaheliselt tugevate kaubamärkidega. Sind ootab professionaalne tiim ja mitmekülgsed võimalused rahvusvaheliseks koostööks.

 

Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee