Triple Net Capital on Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarenduse ettevõte. Arendame oma meeskonnaga terviklikke eluskeskkondi koos ümbritseva taristu ja avaliku ruumiga. Kuue tegevusaasta jooksul arendatud ja veel arendamisel olevate korterite arv ulatub tuhandeni, samuti on ettevalmistavas faasis umbes sama palju kortereid ja 100 000 m2 äripinda.

Vaata arendatud ja arenduses olevaid projekte: https://triplenetcapital.ee/projektid/


Seoses ettevõtte kiire arenguga ootab Triple Net Capital oma eesmärgipärase, professionaalse ja pühendunud meeskonnaga liituma korrektset, täpset, nutikat ja sihikindlat

Pearaamatupidajat

Sinu võimaluseks ja südameasjaks saab Triple Net Capitali raamatupidamise korraldamine, juhtimisarvestus ja konsolideerimine.

Sinu töö peamiseks fookuseks on ettevõtte arvestuse korraldamine ning raamatupidamisvaldkonna kaasajastamine ja arendamine. Esmase projektina asud tegutsema grupi raamatupidamise üle toomisega teenust pakkuvalt ettevõttelt ning raamatupidamise protsesside ja süsteemide ülesehitamisega ettevõtte siseselt. Allud finantsjuhile ja teed tihedalt koostööd juhtkonna ning teiste kolleegidega, sinu peamisteks äripartneriteks väljaspool ettevõtet on audiitorid ja raamatupidamisteenust osutavad ettevõtted.

Täpsemalt kuulub Sinu rolli:

  • igapäevase raamatupidamise korraldamine;
  • ettevõtte konsolideerimine ja konsolideeritud aruannete koostamine ning majandusaasta aruande auditite juhtimine;
  • ettevõtete majandusaasta aruannete koostamise ja auditeerimise protsessi koordineerimine;
  • koostöö ja suhtlus raamatupidamisteenust pakkuvate ettevõtetega;
  • ettevõtte raamatupidamis- ja aruandlussüsteemi kaasajastamine, arendamine ning protsesside loomine ja efektiivsuse tõstmine.

 

Oodatud kandidaadil on kõrgharidus finants- või majandusvaldkonnas, põhjalikud teadmised IFRS’ist, raamatupidamise valdkonna juhtimisest ning raamatupidamis- ja maksuseadustest. Vajalik on raamatupidamise, auditi või finantsvaldkonnas töötamise kogemus vähemalt 3 aastat ning koostöökogemus audiitoritega, konsolideerimise kogemus, juhtimisarvestuse ja aruandluse koostamise ja korraldamise kogemus.

Sind iseloomustab struktureeritus, faktipõhine lähenemine, süsteemsus ja vastutustunne. Oled detailne ja täpne, samas üldistusvõimeline ja seoste nägemine ei valmista Sulle probleeme. Oled positiivse ellusuhtumisega, lahendustele orienteeritud, koostöövalmis ning soovid olla organisatsioonis oma valdkonna arengute algataja ja eestvedaja. Tööks on vajalik eesti ja inglise keele oskus. Kasuks tuleb erinevate elluviimise ja algatusprojektide juhtimise kogemus.


Triple Net Capital pakub Sulle ägedat väljakutset kiiresti kasvavas ja arenevas kinnisvaraettevõttes ning võimalust ettevõtte finantsvaldkonda oma kompetentsiga toetada ja arendada. Saad olla võtmetegija uute, stiilsete kodude arendamise äris koostöös laheda ja kokkuhoidva tiimiga professionaalses ja edukas kinnisvaraettevõttes.

Raamatupidajana on Sul võimalik oma käe järgi kujundada kaasaegse ettevõtte olulist valdkonda ning kaasa aidata äriotsuste tegemiseks vajaliku info ja aruandluse tootmisel. Triple Net Capital pakub võimalust vastutada ja saavutada – olles üheks võtmeisikuks ettevõtte strateegia elluviimisel ning organisatsiooni kujundamisel.

Sul saab olema motiveeriv tasupakett, mis koosneb põhipalgast ja lisatasust aastapõhiselt tulemuspalga näol.

Sind ootavad pühendunud ja särasilmsed kolleegid!

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Külli Sepnik
Talendikogemuse spetsialist
kylli.sepnik@fontes.ee