SelfDiagnostics OÜ on 2008. aastal loodud teadus- ja arendusettevõte, mille eesmärgiks on arendada ja eksportida rahvusvahelisele turule meditsiinilisi diagnostikaseadmeid ja -teenuseid. SelfDiagnosticsi peamine teadus- ja arendusalane fookus on kodukasutuseks mõeldud DNA detektsioonimeetodi ja kiirtestide väljatöötamine ning arendamine nakkushaiguste valdkonnas. 2012. aastal loodi tütarettevõte SelfDiagnostics Deutschland GmbH Saksamaal Leipzigis, kus asub suurem osa SelfDiagnosticsi teadus- ja arendustegevusest. 2014. aastal alustati Eestis turundus- ja müügitegevusega, et käivitada äritegevus meditsiiniseadmete ja toodete turul kasumi teenimise eesmärgil ning koguda tagasisidet turult sisendiks tootearendusse ning valmistada ette müügivõrgustik ja -meeskond omatoote müügiks tulevikus. Hetkel on müügitiim 5-liikmeline. Ettevõte kasutab müügikanalitena B2B kanaleid – riigihanked, haiglad jms, apteegid, ravimite hulgimüüjad ning B2C kanalina e-poodi. Ettevõtte 2021. aasta prognoositav käive on 4 MEUR, töötajaid on hetkel 15.

SelfDiagnostics on tõestanud, et haiguste diagnoosimist saab teha kiiremini, lihtsamalt ja inimestele lähemal.

Vaata lisainfot:

www.selfdiagnostics.com

www.selfdiagnostics.eu

www.tervisetestid.ee

Lähiajal plaanib SelfDiagnostics tuua turule omatoote, PCR kiirtesti, ambitsiooniga vallutada sellega rahvusvahelised turud. SelfDiagnostics ootab oma meeskonda ambitsioonikat, kiiret kasvu ja väljakutseid hindavat oma ala professionaali, kellega koos järgmised 3–5 aastat viia ettevõte maailmakaardile.


Müügi- ja ekspordidirektor

Sa oled juhtkonna liikmena võtmepartneriks juhtkonnale äritegevuse operatiivsel juhtimisel ja skaleerimisel. Sa vastutad ettevõtte müügikäibe kasvu ja selle saavutamisega seotud tegevuste eest sh. tarnelepingud, sisseost, müük, planeerimine, käibekapitali vajadused, ladu, logistika. Sul on müügitegevusest tulenev P&L vastutus. Sa oled liidriks müügitiimile ja arendad müügiorganisatsiooni müügikasvu kursil. Sinu esmane ülesanne on tagada ettevõtte müügi planeeritud kasv hoolikalt valitud olemasoleva ja planeeritud tooteportfelliga ning peale omatoodete turule jõudmist juhtida nende rahvusvahelise müügi läbimurret.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ja müügi ja/või ekspordi juhtimise kogemus, soovitavalt meditsiinikaupade valdkonnas. Sa oled avatud, ärilise mõtlemisega, ettevõtlik ja initsiatiivikas ning võimeline saavutama tulemusi dünaamilises keskkonnas. Sinu tugevuste hulka kuuluvad hea suhtlemis-, läbirääkimis- ja veenmisoskus. Sul on oskus juhtida ja motiveerida inimesi ning kaasata neid läbi isikliku eeskuju ühise eesmärgi nimel pingutama. Lisaks eesti keelele valdad Sa väga heal tasemel inglise keelt.

SelfDiagnostics pakub Sulle võimalust teostada oma ambitsiooni ainulaadses, trendikas ja kiiresti arenevas valdkonnas koos tugeva meeskonnaga. Müügi- ja ekspordidirektori roll pakub Sulle rahvusvahelist haaret ja pidevat arengut dünaamilises keskkonnas.


Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee