CityHaldus on kinnisvarahaldus ja -hooldusettevõte, mis tähistab 2023. aastal oma 20. tegevusaastat. Meie püüdluseks on olla asjatundlik ja usaldusväärne partner oma klientidele, pakkudes neile haldus-hooldusteenuseid. CityHalduse hoolde on usaldanud oma kinnisvara paljud korteriühistud, kinnisvarabürood, kinnisvara arendajad, kaubanduskeskused ja riigiettevõtted Tallinnas ja Harjumaal. 

Uuri meie kohta lisaks: www.cityhaldus.ee


Ettevõtte uue arenguetapi lävel ootame Sind enda meeskonda tegus ja uuendusmeelne

TEGEVJUHT

  

Sinu võimaluseks on viia CityHaldus oma arengus järgmisele tasemele!

Viid ellu CityHalduse visiooni olla usaldusväärne, keskkonnateadlik ja tunnustatud kinnisvarahaldus ja -hooldusteenuste asjatundja Baltikumis. Sinu fookuses on ühtse meeskonna ja jätkusuutliku organisatsiooni loomine, protsesside parendamine ja kaasajastamine ning kasvu- ja arenguvõimaluste leidmine ja elluviimine koos oma meeskonnaga.

Ootame Sind kandideerima, kui omad juhtimiskogemust ja Sul on ette näidata tulemused organisatsiooni arendamisel. Tegevjuhi rollis aitavad Sul edu saavutada liidriomadused ja eestvedamisoskus, äriline mõtlemine, avatus uutele ideedele ja keskkonda väärtustav mõtteviis. Sinu trumpideks on proaktiivsus, väga hea suhtlemis- ja koostööoskus ning võime inimesi kaasata ja inspireerida ühiste eesmärkide suunas liikuma.

Pakume Sulle põnevaid väljakutseid, vastutust ja võimalust realiseerida end stabiilses ning kasumlikus ettevõttes, mille arengut on Sul võimalik mõjutada ja edust osa saada. Sulle on tagatud omanike tugi strateegia kujundamisel ja tegutsemisvabadus plaanide elluviimisel.

 

Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee