Agrone kontsern on Eesti üks suurimaid toidutootjaid. Agrone põllumajandusettevõtete gruppi kuuluvad: Põlva Agro OÜ, Peri Põllumajanduslik AS, Miiaste Põllumajanduslik AS, Hummuli Agro AS ja Vändra AS.

Meie ühiseks missiooniks on hoida elu Eesti maapiirkondades ja katta toidulauad kõrgeima kvaliteediga toiduga nii koduses Eestis kui ka kaugemal. Agrone ettevõtete eesmärk on harida Eestimaa põlde ja rohumaid ning toota toitu, tagades maa viljakuse säilimise ning vähendades tootmistegevusega seotud negatiivset mõju keskkonnale. Agrones töötab täna ligi 250 töökat ja rõõmsameelset inimest, kellel on oluline roll Eesti toiduainetega varustamises. Uuri meie kohta lisaks: www.agrone.ee


Agrone areneb ja ootab Sind endaga liituma tegus ja uuendusmeelne


Peaagronoom


Sinu võimaluseks ja eesmärgiks on agronoomilise töö planeerimine ja juhtimine ning selle viimine uude arenguetappi koostöös oma meeskonnaga. Sa osaled strateegia, eelarve ja investeeringute planeerimisel. Analüüsid töökorraldust, protsesse ja tehnoloogilist võimekust ning teed ettepanekud oma valdkonna edasi arendamiseks. Sinu meeskonda kuulub üle 20 inimese, keda Sa igapäevaselt juhid ja toetad ning kellega koos saavutad seatud eesmärgid.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt erialane kutsekeskharidus, eelnev töökogemus agronoomina põllumajandusettevõttes ja inimeste juhtimisel. Sind iseloomustab hea suhtlemisoskus, initsiatiivikus, tulemustele orienteeritus, kohusetunne ja hea pingetaluvus. Tunned huvi valdkonna arengute vastu ja oled avatud uuendustele. Omad autojuhilube ja oled vilunud arvutikasutaja. Sinu töökoht asub Põlvamaal.

Agrone pakub Sulle mitmekesist ja huvitavat tööd kiiresti arenevas kontsernis, kus hakkajal inimesel on võimalik kaasa rääkida ja palju ära teha. Sind ootab tore kollektiiv, igakülgsed võimalused professionaalseks arenguks, väärikas töötasu ja korralikud töövahendid (sh ametiauto).

 

Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee