Fontes on talendikapitali uurimise, kasvatamise ja nõustamise ettevõte. Oleme juba üle 30 aasta aidanud erinevatel ettevõtetel talente leida, arendada ja hoida. Usume, et inimeste ajastul juhitakse tulevikku talendiga. Fontese püüdlus on viia kokku talendi potentsiaal ning organisatsiooni eesmärgid ja väljakutsed. Aitame igal aastal palgata üle saja tippjuhi ja –spetsialisti, meie uuringutes on kasutusel saja tuhande inimese palgaandmed, oleme loonud mentorite ja coachide võrgustiku ning viinud kokku ligi viissada mentornõustamise paari. Fontese meeskonda kuulub täna 26 professionaali. Fontes aitab sinu talendil, sinu meeskonnal ja sinu organisatsioonil areneda. Uuri lisaks: www.fontes.eetalendipank.fontes.ee ning Fontese Facebooki ja Fontese Linkedin lehelt.


Fontese otsingutiimi on oodatud

Talent Sourcer

Sinu peamine roll on talentide otsing, kasutades selleks erinevaid andmebaase ja otsingumootoreid. Sinu vastutada ja teostada on sihtotsingunimekirjade koostamine – ärisektorite ja ettevõtete kaardistamine, kindla profiiliga talentide identifitseerimine. Sa teed tihedat koostööd 8-liikmelise otsingutiimi meeskonnaga, kuhu kuuluvad lisaks Sinule ka konsultandid ja talendikogemuse spetsialistid. Sa aitad arendada sourcingu protsessi ja strateegiat ning saad kaasa lüüa talendile lisaväärtusteenuste väljatöötamises.

Ootame Sind meie tiimi, kui Sul on kõrgharidus, suur huvi äride ja organisatsioonide toimimise ja erinevate töörollide vastu, oskus infot otsida ja süstematiseerida. Sind iseloomustavad hea süvenemisvõime, iseseisvus ja uudishimu. Tööks on vajalik väga hea eesti ja inglise keele oskus.

Olulised kompetentsid Talent Sourceri töös on:

  • Analüüsioskus ja leidlikkus
  • Oma töövõtete arendamine ning tehnoloogiliste abivahendite tundmine ja oskuslik kasutamine, et oma tööd lihtsustada ja/või kiirendada
  • Projektide hoolikas planeerimine ja teostamine ning aja tõhus kasutamine
  • Süsteemsus ja metoodilisus, tähtaegadest ja kvaliteedistandarditest kinnipidamine.

 

Fontese otsingutiimis on Sul võimalus tegutseda võtmerollis tippjuhtide ja -spetsialistide talendiotsinguprojektides. Meie missiooniks on tõsta inimeste teadlikkust oma loomulikest annetest ja potentsiaalist. Koos kujundame Eesti värbamiskultuuri ja töömaailma inimese arengut väärtustavaks.

Talent Sourceri põhipalk on suurusjärgus 1700 eurot bruto, millele lisandub kvartaalne tulemustasu. Soodustuste paketis on nädalane lisapuhkus talvel, sporditoetus jm. Sinu töövahendid on ergonoomilised ja kaasaegsed.

Talent Sourceri töö iseloom võimaldab töötada nii kodus, vahel ehk kohvikus, kuid miks mitte ka näiteks Bali saarel, aga ka Fontese hubases kontoris Ülemiste Citys.

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee