Talendikapitali nõustamise ja uurimise ettevõte Fontes on juba üle 30 aasta aidanud ettevõtetel talente leida, hoida ja arendada.

Fontese tütarettevõtte Fontes Palgakonsultatsioonid ambitsiooniks on aidata kujundada läbipaistvamat ja õiglasemat töömaailma läbi organisatsiooniuuringute ja personalivaldkonna konsultatsioonide. Meie Fontese tuntum lahendus on iga-aastane palgauuring, mille käigus kogume andmeid Eesti suurematest organisatsioonidest ning toetame neid informeeritud ja põhjendatud tasustamisotsuste langetamisel. Palgauuringutele lisaks on meie portfellis ka uuringute lahendusi diagnoosimaks rahulolu, organisatsioonikultuuri jne. Aitame organisatsioonidel välja töötada ka lahendusi ja süsteeme personaliteenuste arendamiseks organisatsioonis, samuti koolitame töötaja väärtuspakkumisega seotud teemadel.

Uuri lisaks: www.fontes.ee; palgauuring.fontes.ee ning Fontese Facebooki ja Fontese Linkedini lehelt.


Oled oodatud

Analüütik

Sinu peamine roll on andmekorjeks vajalike vormide ettevalmistamine, laekunud andmete puhastamine ja kontroll ning andmete analüüs ja raportite koostamine. Palju sellest protsessist on automatiseeritud, aga õnneks on sul siiski võimalik suhelda meie heade klientidega, aidata neil andmevorme täita, täpsustada küsitavusi, jne. Oluline on protsesside ja töövahendite arendus ning metoodika täiendamine. Analüütiku poolt konsultatsiooniprojektide käigus läbiviidavad analüüsid toetavad konsultante turgu arvestavate organisatsiooninäoga lahenduste väljatöötamisel.

Väikeses meeskonnas on Sinu esmane roll ja töö fookus paigas, kuid üsna paljut saame kujundada Sinu eelistuste ja arengusoovide kohaselt. Rahvusvahelisust toob analüütiku töösse tihe koostöö meeskonnaga Lätis ja Leedus. Fontese rahvusvaheline partner on Mercer ja globaalse uuringufirma Eesti, Läti ja Leedu palgauuringud valmivad Fontese kaasabil.

Ootame Sind, kui Sul on kõrgharidus või oled seda omandamas, kui sa tunned, et andmevaldkond on Sinu teema ja Sulle on oluline aidata klientidel mõista, mis on numbrite taga. Sa mõtled loogiliselt ja süsteemselt, oled iseseisev, kohusetundlik ja hea probleemide lahendaja. Sul on huvi organisatsioonide toimimise ja erinevate töörollide vastu. Sa hindad ennast väga heaks Exceli kasutajaks (VBA) ja Sul on teadmised statistikaprogrammidest (R). Tööks on vajalik hea eesti ja inglise keele oskus, vene keele oskus tuleb samuti kasuks.

Sa kujundad paremat ja läbipaistvamat töömaailma läbi andmepõhiste otsuste toetamise. Sinu põhipalk on vahemikus 2200 – 2700 eurot bruto, millele lisandub aastane tulemustasu. Soodustuste paketis on nädalane lisapuhkus talvel, sporditoetus jm. Sinu töövahendid on ergonoomilised ja kaasaegsed.

Analüütiku töö iseloom võimaldab töötada nii kodus kui Fontese kontoris Ülemiste Citys.

Soovid lisainfot?

Irja Rae
Partner / Tasutiimi juht
irja.rae@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee