Talendikapitali nõustamise ja uurimise ettevõte Fontes on juba üle 30 aasta aidanud ettevõtetel talente leida, hoida ja arendada.

Fontese tütarettevõtte Fontes Palgakonsultatsioonid ambitsiooniks on aidata kujundada läbipaistvamat ja õiglasemat töömaailma läbi organisatsiooniuuringute ja personalivaldkonna konsultatsioonide. Meie Fontese tuntum lahendus on iga-aastane palgauuring, mille käigus kogume andmeid Eesti suurematest organisatsioonidest ning toetame neid informeeritud ja põhjendatud tasustamisotsuste langetamisel. Palgauuringutele lisaks on meie portfellis ka uuringute lahendusi diagnoosimaks rahulolu, organisatsioonikultuuri jne. Aitame organisatsioonidel välja töötada ka lahendusi ja süsteeme personaliteenuste arendamiseks organisatsioonis, samuti koolitame töötaja väärtuspakkumisega seotud teemadel.

Uuri lisaks: www.fontes.ee; palgauuring.fontes.ee ning Fontese Facebooki ja Fontese Linkedini lehelt.


Oled oodatud

Konsultant

Sinu peamine roll on klientide nõustamine ja lahenduste väljatöötamine tasustamise valdkonnas, kuid mitte ainult. Oleme oma klientidele toeks personalistrateegia koostamisel, väärtuspakkumise kujundamisel, rahulolu- ja pühendumusuuringu tulemuste esitlemisel ja tõlgendamisel, koolitamisel jne. Väikeses meeskonnas on Sinu töö fookus ja Sinu esmane roll paigas, kuid üsna palju saame kujundada ka Sinu eelistuste ja arengusoovide põhjal.

Rahvusvahelisust toob konsultandi töösse koostöö meeskonnaga Lätis ja Leedus. Fontese rahvusvahelise partneri, globaalse uuringufirma Mercer kaasabil valmivad Fontese palgauuringud nii Eestis, Lätis, kui Leedus.

Ootame Sind, kui Sul on personalivaldkonnas töötamise kogemus, hea eesti ja inglise keele oskus. Sa oled loonud või kohandanud personalivaldkonna teenuseid oma organisatsioonis, rääkinud läbi ja eest vedanud muudatusi. Projektijuhtimine ei ole Sulle võõras teema ja numbreid Sa ei karda.

Sinu põhipalk on vahemikus 2400 – 3500 eurot bruto, millele lisandub aastane tulemustasu. Soodustuste paketis on nädalane lisapuhkus talvel, sporditoetus jm. Sinu töövahendid on ergonoomilised ja kaasaegsed.

Soovid lisainfot?

Irja Rae
Partner / Tasutiimi juht
irja.rae@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee