SMC Corporation peakontoriga Jaapanis Tokyos on maailma üks juhtivaid pneumoautomaatika lahenduste tootjaid ja müüjaid. Kõrge kvaliteediga innovaatiliste toodete tarne tagavad meie klientidele 560 esindust, 30 tehast ja 20 000 pühendunud töötajat 83 riigis üle maailma.

SMC Automation OÜ alustas tegevust 2001 aastal. Nõustame ja koolitame oma kliente pneumaatika- ja automaatikaalastes küsimustes ning pakume koostöös inseneribüroodega standardseid, kompleks- ja unikaalseid projektlahendusi. Meie Eesti müügiesinduses töötab täna 12 tippspetsialisti.

Tutvu ja uuri lisaks: www.smc.eu/et-ee

 

SMC professionaalne ja kokkuhoidev meeskond 

ootab Sind endaga liituma

MÜÜGIASSISTENT

 

Sinu südameasjaks ja ülesandeks on müügitiimi igakülgne toetamine müügiprotsessides. Sa sisestad müügitellimusi, töötad igapäevaselt kliendihaldustarkvaraga, assisteerid operatsioonide valdkonna juhti, teed koostööd ja suhtled aktiivselt kolleegide ja vajadusel klientidega. Sinu töö hõlmab ka turundusega seotud tegevusi, kodulehe haldust, ürituste, seminaride ja komandeeringute korraldamist.

Ootame Sind kandideerima, kui oled positiivne, hea suhtleja, kohusetundlik ja abivalmis. Sisseelamist toetab, kui omad varasemat kogemust sarnasel ametikohal. Sind iseloomustab algatusvõime, süsteemsus, korrektsus, hea pingetaluvus ning oskus läheneda probleemidele kui võimalustele. Tööks on vajalik hea arvutikasutamisoskus, väga hea eesti ja hea inglise keele oskus. Vene keele oskus tuleb kasuks.

Sind ootab kindel ja stabiilne töö oma valdkonna ühes juhtivas, innovaatilises ja jätkusuutlikus rahvusvahelises ettevõttes. Professionaalne ja sõbralik meeskond ning igakülgne tugi ja koolitused oma uude rolli sisseelamisel. Ettevõttes on usaldav ja paindlik töökultuur, mis võimaldab Sul aeg-ajalt töötada ka kodukontoris.

 

Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee