Riigikantselei on Eesti Vabariigi Valitsuse juures olev valitsusasutus, mille eesmärgiks on toetada Vabariigi Valitsust ja seista hea, tõhusa ja avatud riigivalitsemise eest. Meid iseloomustavad väärtused on avatus, meisterlikkus ja usaldusväärsus. Organisatsiooni personalistrateegia toetab põhitegevust väärtuspõhise, ausa ja läbipaistva organisatsiooni- ja juhtimiskultuuri kujundamise, töötajate arengu toetamise ja atraktiivse töötaja väärtuspakkumise kaudu.

Rohkem infot: riigikantselei.ee

Riigikantseleiga on oodatud liituma professionaalne ja tegus

Personalijuht

kelle peamiseks fookuseks on organisatsiooni personalitöö asjatundlik ja professionaalne eestvedamine.

Sa vastutad personalistrateegia elluviimise eest tagades selle aja- ja asjakohasuse. Sinu fookuseks on olla proaktiivne koostööpartner organisatsiooni juhtidele toetades ja nõustades neid erinevates personalivaldkondades. Sa juhid ja viid ellu organisatsiooniüleseid personaliprojekte ning korraldad personaliprotsesse – ja teenuseid organisatsiooni vajadustest lähtuvalt. Sinu panus saab olema suurem personaliarenduse ning värbamise ja valiku valdkondades. Sa tagad personali valdkonna tööülesannete täitmise koostöös personalinõuniku ja/või koostööpartneritega.

Oled väga oodatud meeskonda kui Sul on teise astme kõrgharidus ja töökogemus avaliku sektori organisatsioonist. Sa omad vähemalt 3-aastast personalitöö valdkonna juhtimise kogemust ja oskad inglise keelt vähemalt B2 tasemel. Sind iseloomustab kõrge koostööle ja lahendustele orienteeritus. Oled proaktiivne ja julge ideede genereerimisel ning võimaluste leidmisel.

Riigikantselei pakub Sulle tähendusrikast tööd ja suurepärast juhtimisülesannet dünaamilises keskkonnas, mille abil saad toetada riigivalitsemist ja aidata kujundada Eesti riigi tulevikku. Sul on võimalik töötada riigi südames ning saavutada koos professionaalidest koosneva meeskonnaga suure mõjuga tulemusi. Sul on võimalik liituda organisatsiooniga, millel on kõrge pühendumus ja töörahulolu. Riigikantselei pakub inspireerivat ja avatud töökeskkonda ning kaugtöö tegemise võimalust.


Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee