Responsibility. Excellence. Respect.

SCA on Euroopa suurim erametsaomanik, mis tegeleb metsa majandamise, puidutoodete ja tselluloosi tootmise ja müügiga. Eestis tegeleb SCA metsade majandamise ja paberipuidu müümisega emaettevõttele. SCA keskkondlik mõju on jätkusuutlikkusel põhinev ja ettevõte omab vastavaid säästvalt majandatavate metsade FSC ja PEFC sertifikaate. Eestis omab SCA 14 500 hektarit metsa, millest suurem osa asub Lääne-Eestis. Lisainfo: sca.com

SCA meeskonnaga on oodatud liituma

Metsnik

Sinu töö sisuks on SCA Eestile kuuluva metsa metsatööde korraldamine kogu metsa elukaare vältel – alates maa ettevalmistusest ja taimede istutamisest kuni raietöödeni, samuti on Sinu ülesandeks korraldada metsa majandamist vastavalt metsamajanduskavale ja tagada tehtud tööde kvaliteet. Töö oluline osa on koostööpartneritega suhtlemine, tööde planeerimine ja tellimine. Suurema osa tööajast viibid metsades kohapeal: Eesti mandriosas ning Saaremaal ja Hiiumaal.

Oled oodatud kandideerima, kui Sul on metsandusalane haridus ja metsatööde korraldamise töökogemus. Tunned end mugavalt MS Office programmidega ning oled valmis õppima uusi programme. Sind iseloomustab iseseisvus ja oskus oma aega planeerida. Sinu edukuse tagab suurepärane suhtlus- ja analüüsioskus, korrektsus ja vastutustunne. Lisaks eesti keelele valdad Sa suhtlustasemel ka inglise keelt.

SCA pakub Sulle tähendusega ja põnevat tööd sajandipikkuse ajalooga rahvusvahelises metsandusettevõttes, kus on loodud suurepärased arenguvõimalused. Sind toetab asjalik meeskond, korralikud töötingimused ning väärikas töötasu koos lisahüvede ja ametiautoga.




Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee