Energiapööre on planeedi kestmiseks jätkuvalt hädavajalik. Töö energia ja tööstusliku veega asetab Adveni töötajad selles protsessis esiritta. Oleme rõõmsad, et töötame koos parimatega. Oma klientide, partnerite ja üksteisega koos töötades arendame ja pakume pidevalt kindlaid, jätkusuutlikke, tõhusaid ja konkurentsivõimelisi lahendusi. Oleme osa lahendusest.


Seoses äri laienemisega on Baltikumi meeskonda oodatud

TOOTMISE JA JAOTUSE VALDKONNA JUHT

Sinu töö eesmärk on tagada ettevõtte soojuse tootmise ja jaotamise ohutu, efektiivne ja tõrgeteta toimimine ning areng. Sinult oodatakse ettevõtte energiakeskuste ning gaasi- ja soojusvõrkude opereerimise juhtimist kasutades parimat valdkondlikku teadmist. Sinu lähim meeskond on 8-liikmeline, kokku töötab Sinu vastutusalas ligi 50 inimest. Teed tihedat koostööd äriarenduse ja kliendisuhete ning müügi, projektide ja hangete meeskondadega. Sinu peamine tööpiirkond on Eesti, kuid Sul on oluline roll ettevõtte Baltikumi äri kujundamisel ja juhtimisel.


Edu töös tagab:

  • kõrgharidus (soojus)energeetika või tehnika alal
  • edukas juhtimiskogemus energeetika- või tootmisettevõttest
  • lai tehniline silmaring ning huvi parimate tehnoloogiate kasutamise vastu
  • teadmised soojusenergeetika valdkonna toimimisest
  • varasemad head tulemused tootmisprotsesside tõhustamisel
  • liidriomadused sh protsessipõhisus, muutuste juhtimise oskus, äriline mõtlemine ja tulemustele orienteeritus
  • väga hea eesti ja inglise keele oskus

Sind ootab töö rahvusvahelises kiiresti kasvavas ettevõttes, huvitavad ja mitmekesised ülesanded ning arendusprojektid. Lai tootmisportfell ja mitmekülgsed tehnoloogilised lahendused. Lood tõelist äriväärtust, töötad aktiivselt koos ja õpid professionaalsetelt kolleegidelt kõigis riikides, kus tegutseme. Sind ootab arengule suunatud ja toetav töökultuur, suurepärane töökeskkond ning selged eesmärgid. Pakume Sulle mitmekülgset soodustuste paketti ning oled väga oodatud meie vahvatele meeskonnatöö üritustele!


Advenis saad võimaluse töötada parimate meeskondade ja inimestega. Suhtume kirega pidevalt paremaks saamisesse ja saavutame üheskoos suurepäraseid tulemusi, selleks on meil jõudu ja energiat! Kaasavad ja mitmekesised meeskonnad võimaldavad väljakutsete lahendamisel tabada erinevaid vaatenurki. Kui kasvame meie, kasvad ja arened sina koos meiega.


Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee