Lidl on stabiilne edukas jaemüügikett, mis laieneb jõudsalt üle maailma ning pakub uut tüüpi ostukogemust juba 32 riigis. Lidlil on üle 11 550 kaupluse ning üle 200 logistikakeskuse, mis teeb neist suurima jaeketi Euroopas.

Lidl Eesti OÜ on hiljuti avanud 10 poodi Tallinnas, Tartus, Narvas, Jõhvis ja Pärnus. Lidl on Eestisse investeerinud üle 80 miljoni euro ja loonud üle 1000 uue töökoha. Uued Lidli poed on energiasäästlikud ja kasutavad ainult roheenergiat, seejuures on kõikidele hoonetele väljastatud rahvusvaheline EDGE ehitussertifikaat.

Lidli missiooniks on pakkuda oma klientidele Eestis kõrgeima kvaliteediga tooteid parima hinnaga. Lisainfo: www.lidl.ee

Lidli meeskonnaga on oodatud liituma ja laienemise ambitsiooni ellu viima

Kinnisvaraosakonna juht

Sinu töö sisuks on Lidli laienemisstrateegia planeerimine ja juhtimine kinnisvara valdkonnas. Sa vastutad koos oma tiimiga sobivate kruntide leidmise ja kaupluste arendamise eest detailplaneeringust kuni kasutusvalmis hooneni. Sinu juhiks on juhatuse liige, Sinu meeskond on 8-liikmeline (kruntide omandamise projektijuhid, ehituse projektijuhid, assistendid).

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ning vähemalt 5 aastat kogemust kinnisvaraarenduses suurprojektide juhtimisel. Töö rahvusvahelises ettevõttes nõuab Sinult väga head inglise keele oskust. Vajalikud on meeskonna juhtimise kogemus ja silmapaistvad liidriomadused. Sul on hea analüütiline ja äriline mõtlemine, tugev planeerimise ja organiseerimise oskus. Sind iseloomustab ambitsioonikus, hea läbirääkimisoskus ning tulemustele orienteeritus. Sa oled valmis tööreisideks.

Lidl pakub Sulle erakordset võimalust liidrina jätta jälg Lidli kaupluste võrgu laiendamisel ja arendamisel Eestis. Sind toetab rahvusvaheline töökeskkond, professionaalide meeskond ja tugev organisatsioonikultuur. Sinu tasupaketis on korralik palk, ametiauto ja täiendav tervisekindlustus.



Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee