Maxima Eesti OÜ tegutseb Eestis alates aastast 2001. Jaekaubandusketti kuulub üle kogu Eesti 83 kauplust, 12 tootmistsehhi ja logistikakeskus. Maxima jaoks on oluline pakkuda klientidele kvaliteetset ja eestimaist toidukaupa.

Maxima on Eesti suurimaid tööandjaid, kus töötab pea 3500 inimest. Maxima Eesti eelmise aasta käive oli 580 MEUR. Maxima on arenev ja uuendusmeelne ettevõte, mis on osa rahvusvahelisest jaekaubanduskontsernist Maxima Grupê, mis ühendab kauplusi Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias.

Vaata veel: maxima.ee/meist

Maxima 9-liikmelisse juhtkonda on oodatud asjatundlik ja pühendunud

Finantsdirektor

Sinu töö fookuses on ettevõtte finantsjuhtimise strateegia elluviimine, finantsjuhtimise kõrge kvaliteedi tagamine ning oma meeskonna eestvedamine. Osaled äriplaneerimises, analüüsid ja juhid rahavoogusid ning eelarvet. Nõustad juhtkonda finantsalastes küsimustes ja esindad ettevõtet suhetes finantspartneritega. Oled eeskujuks ja liidriks ca 90-liikmelisele meeskonnale, Sinu lähim meeskond üksuste juhtidest on 5-liikmeline.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus finantsjuhtimise või majanduse erialal ning varasem, vähemalt 5-aastane finantsjuhina töötamise kogemus. Oled strateegilise ja ärilise mõtlemisega, hands-on hoiakuga kaasaegne liider. Sind iseloomustab hea analüüsivõime, süsteemsus ja vastutustunne. Räägid vabalt nii eesti kui inglise keeles.

Maximas ootab Sind vastutusrikas ja huvitav töö suures rahvusvahelises ettevõttes, kus Sul on võimalik näha oma otsuste mõju. Sinu karjäärialast arengut toetavad lai teemade valdkond, koostöö erinevate valdkondade ja rollidega ning avatud töökultuur. Sinu väärikasse tasupaketti kuulub põhipalk, aasta preemia ning ametiauto või -kompensatsioon.




Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee