Eesti suurima betooni ja betoontoodete tootja Frammi eesmärgiks on kasvada betoonituru Põhjanaelaks, mille järgi teised turuosalised saaksid end joondada – mis oleks eeskujuks ja teerajajaks teistele. Selleni aitab jõuda vaid parimal viisil töötav meeskond, kus rollid on täidetud õigete inimestega, õiged inimesed tegelevad õigete prioriteetidega ning on koos pühendunud ettevõtte visioonile. Frammi juhtkonna PoWeR score on 872.

Frammi neljas tootmisüksuses Tallinnas, Maardus ja Lagedil töötab 330 frammikat. Ettevõtte konsolideeritud käive on 48 miljonit eurot. Lisainfo www.framm.ee


STRATEEGILINE PERSONALIJUHT-frammistaja

ühine julge ja ambitsioonika meeskonnaga!

Sinu töö on luua personalistrateegia, mis toetab Frammi organisatsiooni ja juhtimiskultuuri ning rajab tee ettevõtte ambitsioonika visiooni saavutamiseks. Sinu südameasjaks on aidata frammikate meeskondadel saavutada tulemusi läbi inimeste heaolu, selgete mõõdikute ja tõhusate töövõtete. Sa viid Frammi väärtused iga inimeseni, toetad juhte nende arenguteel ja hoiad frammikate silmad säramas. Juhtkonna liikmena kujundad Frammi eraldi asetsevatest tootmisüksustest ühtse meeskonna, kes tunnetab oma töö tähtsust ja tähendust ning liigub kindlal sammul ettevõtte eesmärkideni.

Oled oodatud Frammi tiimi, kui Sul on varasem edukas personalivaldkonna juhtimise kogemus ning Sul on ette näidata töövõite personalistrateegia loomisest ja elluviimisest. Sinu töös on vajalik väga hea eesti keele oskus, lisaks inglise ja vene keele oskus suhtlustasandil. Sinu tugevusteks on strateegiline mõtlemine, uuendusmeelsus ja veenvus. Frammi meeskonda sobib koostööle orienteeritud hands-on juht. Oled sihikindel, kõrge saavutusvajaduse ja tugeva töövõimega.

Frammis on Sul hea võimalus ise oma rolli ja organisatsiooni disainides aidata kaasa elujõulise ja ambitsioonika Eesti ettevõtte tuleviku kujunemisele. Sinu töö tulemuseks on pühendunud frammikad ja tugevad äritulemused.


„Meie viis eristuda on läbi suhtumise – kui hästi suhtume oma töösse, lõpptulemusse, kolleegidesse, klientidesse, partneritesse, meid ümbritsevasse keskkonda. Ja muidugi endasse,“ Rasmus Kurm, Frammi juht


Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee