SIROWA Grupp on ülemaailmselt tunnustatud hambaravi vahendite tootjate ametlik edasimüüja. Meie eesmärgiks on tutvustada Balti riikides olevatele hambaravi spetsialistidele kõrge kvaliteediga innovaatilisi tooteid, mis küündivad teaduse viimaste saavutusteni ning aitavad parandada inimeste elukvaliteeti. Tooteportfelli kuuluvad: DENTSPLY Implants, Geistlich Biomaterials, Septodont, Ustomed Instrumente. Meie visioon, „Maailm, kus igaüks sööb, räägib ja naeratab enesekindlalt“, inspireerib meid kõiges, mida teeme.

Seoses ettevõte kasvu ja suureneva töö mahuga on meie Tallinna meeskonda oodatud teotahteline ja ambitsioonikas

Müügijuht

Sind ootab suurepärane võimalus olla valdkonna eksperdiks meie klientidele ning viia ettevõte uude arengufaasi realiseerides tunnustatud brändide potentsiaal Eesti turul!

Müügijuhina on Sinu fookuses hambaravi implantaatide tooteportfelli müügistrateegiate väljatöötamine ja kasumlik elluviimine, et kasvatada turuosa ning tõsta hambaarstide teadlikkust toodete valikust. Sinu väljakutseks on kliendivajaduste mõistmine ja kliendi proaktiivne nõustamine talle vajalike lahenduste osas. Oluline roll Sinu töös on ka tooteesitluste tegemisel.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt 3 aastane edukas müügijuhtimise kogemus või varasem kogemus hambaravi spetsialistina ning soovid pühenduda innovaatilisesse ja kiirelt arenevasse hambaravi implantaatide valdkonda. Sind iseloomustab proaktiivsus, väga hea analüütiline ja äriline mõtlemine ning suurepärane koostööoskus. Oled sihikindel ja Sul on hea tehniline taiplikkus. Sul on väga hea eesti keele ja inglise keele oskus, vene keele oskus tuleb kasuks.

Miks seda võimalust kaaluda? Sulle pakutakse huvitavat ja mitmekülgset tööd kaasaegses, kasvavas ning tulevikku vaatavas ettevõttes. Pakume Sulle põhjalikku väljaõpet ja Sind ootab võimalus töötada väga kvaliteetsete ja tunnustatud brändidega. Meil on Sul võimalik ise kujundada valdkonda milles töötad - luua strateegiad ja seeläbi rakendada oma potentsiaal ning areneda koos oma ala tipptegijatega. Sind ootab pühendunud ja arengule suunatud meeskond ning tulemuste saavutamist toetav töötasu.

Hambaravi ning implantoloogia- kiiresti arenev meditsiinivaldkond. Vali perspektiivikas tegevusala!

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee