Semetron on oma valdkonna lipulaev, kelle tegevus on suunatud tervise tugevdamiseks ja taastamiseks vajaliku meditsiinitehnika ja -tarvikute pakkumisele. Avatud ja usaldusväärse koostöö kaudu on Semetron tunnustatud partneriks Eesti raviteenuste osutajatele - haiglad, polikliinikud, apteegid, perearstikeskused, eraarstid, tervise- ja taastusravikeskused jt. Semetroni 2021. aasta käive oli 20 miljonit eurot. 2022. aastal tähistas ettevõte oma 30. tegevusaastat! 

Uuri lisaks: www.semetron.ee

Semetroni asjatundlik ja sõbralik meeskond ootab Sind endaga liituma

TOOTEJUHT (radioloogia)

Anname koos panuse tervise heaks!

Sul on suurepärane võimalus panna oma kogemused, teadmised ja oskused proovile ning mõjutada ultraheli seadmete tootejuhina Semetroni arengut. Sinu tegevuse fookuses on haiglatele, erakliinikutele, veterinaaridele ja perearstidele suunatud radioloogia tootegrupi müügitegevuste planeerimine ja elluviimine. Oluline roll Sinu töös on tooteesitluste tegemisel ja klientide koolitamisel. Eesmärkide saavutamist toetab Sinu meisterlikkus luua, hoida ning arendada suhteid ja koostööd võtmeklientidega. Samuti hea ärivaist - võime märgata võimalusi ja neid realiseerida.

Mis tagab Sulle edu? Varasem kogemus ultraheli seadmete müümisel või lõppkasutajana, inimese anatoomia tundmine ja kokkupuude riigihangetega. Sind iseloomustab proaktiivsus, väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus, tulemustele orienteeritus, analüüsi- ja vastutusvõime. Tarnijatega suhtlemisel on vajalik hea inglise keele oskus. 

Ära kõhkle endast teada andmast, kui mõni eespool nimetatust puudub, kuid see pakkumine kõnetab Sind!

Miks seda võimalust kaaluda? Sulle pakutakse huvitavat ja mitmekülgset tööd stabiilses ning tulevikku vaatavas ettevõttes. Semetronis on Sul võimalik oma potentsiaal täiel määral realiseerida ja areneda koos oma ala tipptegijatega. Sind ootab kokkuhoidev ja arengule suunatud meeskond, suurepärane töökeskkond ja -vahendid, sporditoetus, tiimiüritused ning tulemuste saavutamist toetav töötasu.

Soovid lisainfot?

Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee