Hille Tänavsuu Vähiravifond Kingitud Elu SA on eraalgatuslik vähiravi toetusfond, mille missioon on aidata vähihaigeid, kelle jaoks ei jätku Tervisekassa vahendeid. Fond toetab abivajajaid rahaliselt – inimestel aidatakse soetada neile hädavajalikke kaasaegseid ravimeid, kinkides neile seeläbi lootuse, võimaluse kauem elada või koguni täielikult terveneda. Fond tegutseb selle nimel, et ükski Eesti vähihaige ei jääks ilma võimalusest saada parimat ravi, mida teadus pakub. Vähiravifond Kingitud elu on Eesti suurimaid heategevusfonde. 9 tegevusaasta jooksul on fond kogunud ligi 20 miljonit eurot ning fondist on abi saanud üle 2000 Eesti inimese vanuses 5–83. Vaata veel: kingitudelu.ee

Vähiravifond Kingitud Elu meeskonnaga on oodatud liituma suure südamega

Tegevjuht

Sul on ainulaadne võimalus viia edasi missiooni kinkida Eesti vähihaigetele lootust ja elupäevi. Oled Eesti kõige suurema heategevusfondi juht, kes tandemis Toivo Tänavsuuga hoiab edukalt toimimas ja koordineerib kogu fondi tegevust. Sinu töö sisuks on suhtlemine abivajajate, arstide, partnerite, fondi toetajate ja avalikkusega, samuti annetuskampaaniate läbi viimine ning vabatahtlike töö koordineerimine. Sinu töös tuleb ette nii emotsionaalseid vestlusi kui rõõmu- ja kurbusepisaraid, pead olema täpne, paindlik ja positiivse ellusuhtumisega.

Sobid suurepäraselt sellesse rolli, kui oled hooliv, usaldusväärne ja empaatiline suhtleja. Oled võimekas organisaator, algatad muutusi, viid plaanid ellu ja paned asjad lihtsalt toimima. Töös on vajalik vene ja inglise keele oskus. Töö eeldab liikumist üle Eesti, mistõttu on vajalikud ka juhiload.

Vähiravifond Kingitud Elu pakub Sulle erilise missiooniga kirglikku tööd hästi toimivas, tuntud ja hinnatud heategevusorganisatsioonis. Sinu panus on väärikalt tasustatud. Suure osa tööst on võimalik ära teha kodukontorist. Tegevjuhina kingid Sa Eesti inimestele kallihinnalist lootust ja täisväärtuslikke elupäevi.




Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee